Garda-tó futótábor
Profi edzőtábor kezdő és haladó futóknak

Garda-tó futótábor

A Footour Sportegyesülettel közösen szervez a Baraka kalandiroda futótábort az olaszországi Garda-tónál. A szakmai oldalról a Footour versenyzői és edzői jelentik a garanciát a minőségre, míg a szervezés hátterében a Baraka 20 éves tapasztalata áll.

Kiknek ajánljuk?
Olyan futóknak, akik tudnak legalább 10-15 kilométert teljesíteni sík terepen, szeretnék fejleszteni a technikájukat, állóképességüket és szeretnének új edzésmódszereket kipróbálni. Jöhetnek kezdők és haladók, inkább sík terepet kedvelők és terepfutók egyaránt. Készülhetsz maratonra, de az sem baj, ha az eddigi 10 kilométeres köreidet szeretnéd megugrani. A Footour edzői mindenkinek segítenek a jobb eredmények elérésében.

Hogyan működik?
A tábort szintfelméréssel kezdjük, amelynek során az edzők felkészültségük és erőnlétük alapján csoportokba sorolják a résztvevőket. Ezután az egyes csoportok különböző távokon, eltérő terepen, más-más tempóval kezdik meg az edzést. Mindenki napi 1-2 edzésen vehet részt, síkon, emelkedőn, aszfalton és technikás hegyi terepen egyaránt, hogy minél több lehetősége legyen növelni az állóképességet és csiszolni a technikát.
Az edzéseken túl elméleti ismeretekkel és egyéni edzésterv összeállításával is segítik a résztvevőket.

Miért a Garda-tó?
Mert Európa egyik outdoorsport központja, ahol nagyon sok sportág számára ideális a terep. A Footour és a Baraka évek óta jár ide, szinte tenyerükként ismernek minden ösvényt, utat, és emelkedőt. Nemcsak a tó gyönyörű, hanem a környező hegyek és a tóparti kisvárosok is, ahol kellemesen lehet pihenni az edzések között.

Garda-tó futótábor

Mik a részletek?
Dátum: 2017. szeptember 24 – október 30.
Részvételi költség: 159.900 Ft, amely tartalmazza a szállást háromcsillagos tóparti szállodában Torbole kisvárosában, az utazást autóbusszal Budapestről, a reggelit, a folyamatos edzői tanácsadást, személyre szabott edzéstervet, valamint frissítőket az edzések alatt.

További részletek:
Baraka kalandiroda