Szeptember 18-án, vasárnap délelőtt kerül megrendezésre az idei Margitsziget-kör leragasztott szájjal.

Időpont: 2016. szeptember 18. vasárnap, 10:30 óra

Ha kedved van új szintre emelni teljesítményed és egészséged, ha hajlandó vagy kitárni az elméd egy több mint 2000 éves tudás befogadására, akkor itt a helyed!

A szervezők célja, hogy felhívják a média és minden érintett beteg figyelmét az orron keresztüli légzés gyógyító erejére és az így végzett mozgás fontosságára. A Buteyko Légzés Központ rendezvényeként – immár hatodik éve – szervezik meg az orrlégzéses gyaloglást/futást asztmások és nem asztmások számára. Hozhatsz bárkit, rokont, barátot, ismerőst! Mindenki leragasztott szájjal sétálja, gyalogolja, futja körbe a Margitszigetet – állapotának, teherbírásának megfelelő tempóban. Ez nem verseny lesz, kizárólag a részvétel, a helyes légzéssel végzett mozgás számít!

Helyszín (cél/start): a Margitszigeti nagyrét Árpád híd felőli szélén, a Thermál Hotel parkolója mellett, a térképen piros ponttal jelölt helyen. TÉRKÉP

Program:
10:30   Gyülekezés, regisztráció, mindenki kap ajándékba egy tekercs speciális ragtapaszt, amivel leragasztja a száját és egy gyönyörű Buteykós pólót.
11:00   Köszöntik a résztvevőket, beszélnek az orrlégzés szerepéről, a szájlégzés következményeiről, Buteyko professzor módszeréről és elmondják, hogy hogyan kell helyesen végrehajtani a feladatot.
11:30   Start
11:50   Folyamatos célba érés, emléklapok átadása

Utána kötetlenül beszélgetnek a szervezők a résztvevőkkel.

A részvétel ingyenes. Ivóvízről, csomagmegőrzésről gondoskodnak.

Rengeteg embert érint a dolog, szinte minden családban van asztmás, allergiás, orrdugulásos, pánikos, apnoés, horkolós, magas vérnyomásos, fejfájós stb. beteg. Az ő érdekükben kérünk Téged, hogy ha módodban áll, feltétlen GYERE EL ÉS VEGYÉL RÉSZT A RENDEZVÉNYÜNKÖN!

Kérjük, hogy jelentkezz e-mailben, ha részt szeretnél venni  és azt is írd meg, hányan mentek!

Varga-Szilágyi Gyula Buteyko terapeuta 06-20-9553435
Dr. Kovács László tüdőgyógyász és Buteyko terapeuta 06-30-9591436

www.buteyko.hu