A Suunto GPS multisport modelljei ugyan órának álcázzák magukat, de ugyanolyan számítógépek, mint okostelefonod, tableted, laptopod és asztali géped! Ezért is nagyon fontos, hogy mindig a legfrissebb szoftver fusson rajtuk és a mobil eszközeiden is, hogy hiba nélkül élvezhesd aktuális tudásukat. A Spartan órák jelenlegi aktuális szoftvere a Suuntolink 2.1.31. számú verziója, ami augusztus 29. óta elérhető. Kérünk, hogy ha eddig még nem tetted meg, akkor frissítsd a szoftvert Spartan órádon minél előbb, amit 3 igen egyszerű lépésben meg is tehetsz!

Suunto, Mio GPS multisport, pulzusmérő órák, pulzusmérő modul, gumipánt, óraszíjak, hivatalos magyar szakszerviz, óraszíj, elemcsere vízállósági teszttel.

 1. Töltsd le az aktuális Suuntolink szoftvert innen.
 2. Csatlakoztasd órádat a tartozék USB kábellel a számítógéphez, melyen a Suuntolink program fut. A Suuntolink program azonnal megnyílik amikor az órákat csatlakoztatod.
 3. Válaszd ki a Connect to Movescount-ot és lépj be Movescount profilodba, vagy ha még nincs ilyen, akkor regisztrálj a Movescount-ra. A Movescount-hoz való csatlakozás után a Suuntolink program áttölti edzéseidet, adataidat a Movescount profilodba és órádra tölti a legújabb Suuntolink szoftvert.

 

 

 

 

Szeptemberben, ahogy ezt korábban már előre jelezte is a Suunto, két fázisban lesz szoftverfrissítés a Spartan Solution családhoz.

 1. Az első szeptember második hetében jelenik meg és a bug-ok javítását, valamint a használhatóság fejlesztését tartalmazza mind a Spartan Ultra, mind a Sport modellekhez.
 2. A második valamikor szeptember vége felé jelenik meg és a következő fejlesztéseket tartalmazza:
 • Sport mód beállításainak szerkesztési lehetősége
 • Android kompatibilitás
 • Peer-to-Peer (P2P) edzés lehetőség a Suunto Movescount-on
 • Éves és minden idők személyes legjobb eredményei egy kijelző táblán korosztály szerinti összehasonlításban a Suunto Movescount-on
 • Hosszú távú fejlődés analízis a Suunto Movescount-on
 • Közösségi edzésekbe való betekintési lehetőségek a „peer” (P2P) csoportokban a Suunto Movescount-on
 • Heti tervezési eszközök számodra és edződ számára a Suunto Movescount-on
 • Ébresztő óra
Suunto Spartan

Éves és minden idők legjobb személyes eredményeinek táblázata