Akció!
ultra terepfutó cipő
női terepfutó cipőnői terepfutó cipőnői terepfutó cipőnői terepfutó cipőultra terepfutó cipőultra terepfutó cipőultra terepfutó cipőnői terepfutó cipő

Altra Lone Peak 2.0 W női ultra terepfutó cipő

Most: 46.500 Ft 25.900 Ft

Az Altra Lone Peak 2.0™ női ultra terepfutó cipő 26 mm talpközép vastagsággal és lenyűgöző, mindössze 240 g súllyal. Fedezd fel a közepes párnázottság és szuper könnyű súly élményét a legnehezebb terepen is. Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged stabilitásával és rugalmasságával.

FootShaped™ Design

Választás törlése
Cikkszám: A2453-1.

Termék leírása

Az Altra Lone Peak 2.0™ női ultra terepfutó cipő a három féle talpvastagságban kínált Altra terepfutó cipők középső tagja. Nagyon kedvelt terepfutó cipő.

női terepfutó cipő

Altra Lone Peak női ultra terepfutó cipő és a szuper fogást biztosító talpa

Az Altra Lone Peak 2.0™ terepfutó cipőt Amerika egyik legsziklásabb, legzordabb hegye a Wasatch Range inspirálta, és arra lett tervezve, hogy megküzdjön a Wasatch 100 verseny legrögösebb részeivel is. A FootShape™ lábujj rész lehetővé teszi lábujjaidnak, hogy relaxálhassanak és természetesen szétterülhessenek a cipőben, hogy sokkal stabilabb legyél és jóval komfortosabb legyen a futás akár felfelé, akár lefelé futsz terepen. A szendvics szerkezetű StoneGuard™ technológia tökéletes védelmet nyújt a kövek és egyéb törmelék ellen, miközben a karbon gumi TrailClaw™ külső talp minden terepviszonynál különleges tapadást biztosít lejtőn és emelkedőn is. Quick-dry gyorsan száradó, kopásálló felsőrész pedig lehetővé teszi, hogy keresztülrongyolhass pocsolyán, törmeléken, vagy bármin, amivel a természet meglep a terepen.

A FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál, a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is. Az EVA/A-Bound™ csillapítás főleg a mediális oldalon öleli körbe lábad és vezető sínként előzi meg, hogy lábad befelé rogyjon amikor már fárad.

  Újdonságok:

 • Továbbfejlesztett futófelület a több tapadás érdekében
 • Finomított szabás a saroknál, köztes talpnál és a lábujjaknál
 • Továbbfejlesztett tartós hálós felsőrész
 • Új dizájn

Az Altra One² női futócipő köztes talpába integrált InnerFlex™ rács elrendezésű rugalmas barázdái a megfelelő pontokon lehetővé teszik a talp hajlását, így biztosítva még több stabilitást. A FootPod™ külső talp rugalmas barázdái további stabilitást biztosítanak a talp kulcsfontosságú pontjain. A FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál, a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is.

Valóban női lábra készült!

Altra futócipő

Mitől lesz női a női Altra cipő?

Nem csak a cipők színe csajos és kicsit keskenyebbek a cipők, hanem valóban a női láb anatómiájára készültek. Mi a különbség a férfi lábhoz és cipőhöz képest?

1. A női sarok keskenyebb

2. Ahogy a lábfej középső része is

3. Hosszabb a láb boltozata és a boltozatnál keskenyebb is

4. A női rüszt magasabb

5. A női lábnak megfelelő a párnázottság

6. A női lábközépcsontok elosztásának megfelelő pozíció a cipőben

7. Női lábnak megfelelő kaptafa és felsőrész

8. Női láb formáját követő forma

9. Női lábnak megfelelő talpkiképzés

Technikai specifikáció:

 • Közepes csillapítás
 • 240 g súly
 • Ajánlott felhasználás: Trail Running, Hiking, Fastpacking, Speed Hiking, teljesítménytúrázás, Trail Racing
 • Középtalp magasság: 26 mm
 • Középtalp: Dual Layer EVA A-Bound™ felső réteggel
 • Külsőtalp: Sticky Rubber TrailClaw™
 • Bélés: 5 mm Contour Footbed
 • Felsőrész: Quick-Dry Trail Mesh, minimális varrások
 • Egyéb különlegességek: Sandwiched StoneGuard™ kövek elleni védelem, Trail Rudder, GaiterTrap™ Technology szuper könnyű kamásli

Average feet transition

A nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.

A széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

Újrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

Average feet transition

Az innovatív hook-and-loop fül kényelmesen rögzíti a futókamáslit a lábfejhez, anélkül hogy a talp alatt kellene megkötni. Ezáltal nem gyűlik össze a törmelék a férfi terepfutó cipő talpán.

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

 

Tetszeni fog neked…