Akció!
ultra terepfutó cipő
ultra terepfutó cipőultra terepfutó cipőultra terepfutó cipőultra terepfutó cipő

Altra Lone Peak NeoShell® vízálló férfi ultra terepfutó cipő

Most: 54.900 Ft 43.900 Ft

Az Altra Lone Peak NeoShell® vízálló férfi ultra terepfutó cipő 26 mm talpközép vastagsággal és nemcsak vízálló, hanem bélelt, meleg felsőrésszel egy igen jó választás őszre-télre. Fedezd fel a közepes párnázottság és könnyű súly élményét a legnehezebb terepen is. Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged stabilitásával és rugalmasságával.

FootShaped™ Design

Választás törlése
Cikkszám: A1453-4WP.

Termék leírása

Az Altra Lone Peak NeoShell® vízálló férfi ultra terepfutó cipő a háromféle talpvastagságban kínált Altra terepfutó cipők középső tagja. Nagyon kedvelt terepfutó cipő, mely most a Polartec®

Az Altra Lone Peak NeoShell® terepfutó cipőt Amerika egyik legsziklásabb, legzordabb hegye a Wasatch Range inspirálta, és arra lett tervezve, hogy megküzdjön a Wasatch 100 verseny legrögösebb részeivel is. A FootShape™ lábujj rész lehetővé teszi lábujjaidnak, hogy relaxálhassanak és természetesen szétterülhessenek a cipőben, hogy sokkal stabilabb legyél és jóval komfortosabb legyen a futás akár felfelé, akár lefelé futsz terepen. A szendvics szerkezetű StoneGuard™ technológia tökéletes védelmet nyújt a kövek és egyéb törmelék ellen, miközben a karbon gumi TrailClaw™ külső talp minden terepviszonynál különleges tapadást biztosít lejtőn és emelkedőn is. Polartec® NeoShell® vízálló és meleg felsőrész pedig lehetővé teszi, hogy keresztülrongyolhass pocsolyán, törmeléken, vagy bármin, amivel a természet meglep a terepen.

A FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál, a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is. Az EVA/A-Bound™ csillapítás főleg a mediális oldalon öleli körbe lábad és vezető sínként előzi meg, hogy lábad befelé rogyjon amikor már fárad.

  Újdonságok:

 • Továbbfejlesztett futófelület a több tapadás érdekében
 • Finomított szabás a saroknál, köztes talpnál és a lábujjaknál
 • Továbbfejlesztett tartós hálós felsőrész
 • Új dizájn

Technikai specifikáció:

 • Közepes csillapítás
 • 309 g súly
 • Ajánlott felhasználás: Trail Running, Hiking, Fastpacking, Speed Hiking, teljesítménytúrázás, Trail Racing
 • Középtalp magasság: 26 mm
 • Középtalp: Dual Layer EVA A-Bound™ felső réteggel
 • Külsőtalp: Sticky Rubber TrailClaw™
 • Bélés: 5 mm Contour Footbed
 • Felsőrész: Polartec® NeoShell®, minimális varrások
 • Egyéb különlegességek: Sandwiched StoneGuard™ kövek elleni védelem, Trail Rudder, GaiterTrap™ Technology szuper könnyű kamásli

Average feet transition

A nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.

A széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

Újrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

Average feet transition

Az innovatív hook-and-loop fül kényelmesen rögzíti a futókamáslit a lábfejhez, anélkül hogy a talp alatt kellene megkötni. Ezáltal nem gyűlik össze a törmelék a férfi terepfutó cipő talpán.

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

 

Tetszeni fog neked…