Akció!
férfi futócipő
férfi futócipőférfi futócipőférfi futócipő

Altra One² férfi verseny futócipő

Most: 36.990 Ft 25.990 Ft

Az Altra One² egy hihetetlenül gyors, magas teljesítményű férfi futócipő, mely kiváló párnázottság-súly aránnyal rendelkezik. Akár 10 kilométert, akár teljes maratont futsz, ez a futócipő mindvégig kényelmes és állandó teljesítményt nyújt. Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged stabilitásával és rugalmasságával. Éld át a pehelykönnyűség és a gyorsaság élményét a One² férfi futócipőben!

FootShaped™ Design

Választás törlése
Cikkszám: A1423-1.

Termék leírása

Az Altra One² férfi futócipő köztes talpába integrált InnerFlex™ rács elrendezésű rugalmas barázdái a megfelelő pontokon lehetővé teszik a talp hajlását, így biztosítva még több stabilitást. A FootPod™ külső talp rugalmas barázdái további stabilitást biztosítanak a talp kulcsfontosságú pontjain. A FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál, a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is.

Average feet transition

A nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.

A széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

Újrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

Ez az egyedülálló talp a láb csontjainak és inainak a szerkezetét képezi le lehetővé téve ezzel a lábnak, hogy természetes módon hajoljon amerre csak szükséges, maximális stabilizációt és tartást adva a lábnak.

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

 

Technikai paraméterek:

  • Súly: 167 gramm
  • Párnázottság: mérsékelt
  • Ideális használat: futás, sprint, aszfalton
  • Kiképzés: Zero Drop™ talp és FootShape™ széles lábfej rész a lábujjak kényelméért.
  • Talpközép magasság: 23 mm
  • Közép talp: ultrakönnyű réteg EVA-Bound™ A-Bound felső réteggel keverve
  • Külső talp: FootPod™ talp
  • Cipőbélés: 5 mm Contour Footbed
  • Felsőrész: Pehelykönnyű Quick-Dry Air Mesh
  • Aszimmetrikus fűzés

Tetszeni fog neked…