Akció!
ultra futócipő
ultrafutó cipőultrafutó cipő

Altra Paradigm 2.0 női ultra futócipő

Most: 52.900 Ft 42.390 Ft

Kifutó modell, csak a készlet erejéig rendelhető!

“Feleségem az UB-n mondta, hogy ő is nagyon szereti az Altra Paradigm-ot, mert amióta ebben a cipőben futok, azóta elköltözött otthonról a sebészeti ambulancia, nem kell végignéznie, ahogy lepiszkálom a megfeketedett lábkörmöt, sem ahogy kiszúrom, cérnával átfűzöm a vér- és vízhólyagokat. Az Altra hihetetlenül kényelmes a 90. km után is…” Olvasd el a beszámolót itt!

Fedezd fel a maximális párnázottság és szuper könnyű súly paradigmáját. A Paradigm™ egy neutrális futócipő 34 mm talpközép vastagsággal és lenyűgöző, mindössze 244 g súllyal. Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged stabilitásával és rugalmasságával.

FootShaped™ Design

Választás törlése
Cikkszám: A2635-5.

Termék leírása

Az Altra Paradigm 2.0 a tökéletes női ultra futócipő. Az EVA/A-Bound™ csillapítás főleg a mediális oldalon öleli körbe lábad és vezető sínként előzi meg, hogy lábad befelé rogyjon amikor már fárad. A FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál, a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is.

ultra futócipő

Altra Paradigm 2.0 ultra futócipő különleges, inakat támogató talpa

A rugalmas külső talpon a láb csontozatának és inainak mintázata húzódik, ami lehetővé teszi, hogy lábad úgy hajoljon, mozogjon, ahogy természetesen is tenné. A külső talp egyedülálló bordázata úgy lett tervezve, hogy természetes módon ellensúlyozza a túlzott pronációt.

 

Average feet transition

A nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.

A széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

Újrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

Ez az egyedülálló talp a láb csontjainak és inainak a szerkezetét képezi le lehetővé téve ezzel a lábnak, hogy természetes módon hajoljon amerre csak szükséges, maximális stabilizációt és tartást adva a lábnak.

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

 

Technikai paraméterek:

  • Súly: 244 g
  • Párnázottság: maximális
  • Ideális használat: aszfalt futás, ultramarathon, gyaloglás
  • Kiképzés: Max-párnázott Zero Drop™ talp és FootShape™ széles lábfej rész a lábujjak kényelméért.
  • Talpközép magasság: 34 mm
  • Közép talp: dupla réteg EVA-Bound™ A-Bound felső réteggel keverve
  • Külső talp: FootPod™ talp
  • Cipőbélés: 5 mm Contour Footbed
  • Felsőrész: Quick-Dry Air Mesh

Tetszeni fog neked…