Akció!
Altra Superior 2.0 férfi terepfutó cipő
Altra Superior 2.0 férfi terepfutó cipőAltra Superior 2.0 férfi terepfutó cipőAltra Superior 2.0 férfi terepfutó cipőAltra Superior 2.0 férfi terepfutó cipő

Altra Superior 2.5 férfi terepfutó cipő

Most: 39.990 Ft 19.990 Ft

Altra Superior 2.5 férfi terepfutó cipő 21 mm talpközép vastagsággal és lenyűgöző, mindössze 245 g súllyal. Fedezd fel a gyorsaság és a szuper könnyű súly élményét a legnehezebb terepen is. Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged stabilitásával és rugalmasságával. Mássz fel könnyedén a csúcsra a sebesség és így verseny orientált Superior terepfutó cipővel!

FootShaped™ Design

Választás törlése
Cikkszám: A1652-3.

Termék leírása

Az Altra Superior 2.5 férfi terepfutó cipő még több tapadást és kisebb súlyt nyújt az előző modellhez képest. Nagy sebességű versenyekre és gyorsító edzésekre optimalizált terepfutó cipő. A FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál, a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is. A TrailClaw™ külső talp döntött mintázatú futófelülettel rendelkezik a lábközépcsontok alatt a tökéletes tapadás és stabilitás érdekében. A levehető StoneGuard™ védőlemez az éles sziklák ellen védi lábad, könnyed terepen azonban levehető a terepfutó cipőről. Az InnerFlex™ köztes talp technológia még több visszajelzést biztosít számodra kiszámíthatatlan terepen is.

Technológiák:

Average feet transition

A nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.

A széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

Újrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

STONEGUARD™

Rugalmas védelmet nyújt sziklás terepen, a sziklák elterelésével a köztes talpnál a magas stabilitás érdekében.

Rácsszerű hajlékony barázdák a köztes talpban lehetővé teszi a talp meghajlását, ezáltal nagyobb sebességet és jobb teljesítményt eredményez.

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

 

Technikai paraméterek:

 • Súly: 245 gramm
 • Párnázottság: mérsékelt
 • Ideális használat: terepfutás, gyaloglás, túrázás
 • Javítja a következőket: futás közbeni testtartás, lábujjak kúposodása, stabilitás, tapadás, komfort, védelem terepen
 • Kiképzés: Zero Drop™ talp és FootShape™ széles lábfej rész a lábujjak kényelméért.
 • Talpközép magasság: 21 mm
 • Közép talp: dupla réteg EVA-Bound™ A-Bound felső réteggel keverve
 • Külső talp: Sticky Rubber TrailClaw™ talp
 • Cipőbélés: 5 mm Contour Footbed eltávolítható StoneGuard™ sziklák elleni védelem
 • Felsőrész: Quick-Dry Trail Mesh, Minimal Seams
 • További technikák: Trail Rudder, GaiterTrap™ Technology kamásli

Tetszeni fog neked…