Akció!
túrasí léc
túrasí léc

Atomic Backland Aspect túrasí léc

Most: 124.990 Ft 74.900 Ft

Az új Atomic Backland Aspect túrasí léc elődjéhez, az Aspect-hez hasonlóan tökéletes all-rounder túrasí léc. A 85 mm-es törzse valamivel keskenyebb, mint a Drifter, és az Ultralite Woodcore famaggal kombinálva könnyebb is, tehát kifejezetten jó a mászáshoz.

Választás törlése
Cikkszám: AA0025322176.

Termék leírása

Az Atomic Backland Aspect túrasí léc fantasztikus a lesiklásban is, köszönhetően a rendkívül stabil Carbon Backbone szerkezetnek – a könnyű betéteknek, amelyek a síléc teljes hosszában végigfutnak, első osztályú fordulékonyságot és éltartást biztosítva. Bármilyen hóban jól teljesít, és kitűnően együttműködik a 100% moher PreFit és az új MultiFit AM Rocker fókáinkkal. Lehetőséged van szabványos DIN kötéseket szerelni rá, és az All Mountain Rocker profil és a Step Down Sidewall oldalfal miatt nagyon jó teljesítményt fogsz tapasztalni a lejtőn – akár pályán, akár pályán kívül.

Jellemzők

  • Túrasí kötés: ASPECT SKIN
  • BACKBONE technológia
  • ALL MOUNTAIN ROCKER
  • STEP DOWN SIDEWALL oldalfal
  • ULTRALITE WOODCORE famag
  • CARBON BACKBONE
  • Tömeg: 1320 g

Méretek

Hossz (CM) 170 176
Szélesség (csőr) (MM) 120 121
Szélesség (közép) (MM) 85 85
Szélesség (hátul) (MM) 109.5 110.5
Sugár (M) 17 18

Túrasí technológiák

CARBONE BACKBONE

Az egyik ok, amiért a Backland Aspect túrasí léc ilyen sokoldalú a Carbone backbone – egy ultrakönnyű karbon betét, amely végigfut a síléc teljes hosszán és stabilizáló gerincoszlopként hat. Kivételes agilitást és éltartást biztosít, és segít a síléc súlyát alacsonyan tartani, hogy bizalommal indulj neki a porhónak.

ULTRALITE WOODCORE

A hihetetlenül könnyű Poplar/Caruba fa az Backland túrasí lécek súlyát alacsonyan tartja anélkül, hogy lesikló teljesítményét rontaná.

ALL MOUNTAIN ROCKER

Az elülső rockert arra tervezték, hogy kiváló teljesítményt nyújtson változó körülmények között és mindenfajta hóban.

túrasí technológia

All Mountain Rocker túrasí, túrasí léc technológia

További információk

Súly 1320 g

Tetszeni fog neked…