Akció!
kompressziós zokni

Compressport Full Socks Recovery Ironman kompressziós zokni

Most: 17.360 Ft 8.680 Ft

A nagy kedvenc Full Socks Recovery Ironman kiadású változata sok versenyző szívét megdobogtatja. Orvosi technológiájának és fiziológiai előnyeinek köszönhetően a zokni tovább él a Compressport kínálatban most megújult formában, mely hűvösen és szárazon tartja a lábfejet és a vádlit is, miközben kompresszálja az izmokat a jobb véráramlás és a jobb teljesítmény érdekében. A térdzokni emellett gyorsítja a regenerálódást, jól használható edzések, versenyek előtt, közben és után is és igen jó szolgálatot tesz hosszú autós vagy repülős utak alkalmával is.

Választás törlése
Cikkszám: FSD-IM16BK.

Termék leírása

A COMPRESSPORT® cég egyetlen zokniban egyesítette a Pro Racing Socks Ultra-light és a Full Socks zoknikban mesteri szintre fejlesztett technológiákat annak érdekében, hogy a lábnak egy olyan felszerelést biztosítsanak, mely tökéletes társ a hosszú távú terepfutó, triatlon és kerékpáros versenyek utáni regenerációban. A Full Socks Recovery zokni fokozatos kompressziójával egy kötelező darab minden állóképességi sportolónak. A Full Socks Recovery zokni nyomást gyakorol a vénákra, fokozza a vénás keringést regeneráció alatt, ami javítja az általános keringést és fokozza az izmok oxigén ellátását. Az izmoknak oxigénre van szükségük a fokozott regenerációhoz. A javuló vénás keringés a laktát lebontását és a toxinok eltávolítását is gyorsítja. Mindezek eredményeként felgyorsul a regeneráció, csökken az izom fájdalom. Ezen felül a kompressziós zokni segít elnyelni az ütéseket és csökkenti az izmok vibrációját és ezzel a sérülés esélyét.

  • 16 db 3D.Dot pötty kényeztet akupresszúrával, lábad 16 területén és stimulálja a vérkeringésed.
  • 3D.Dot pöttyök védik az Achilles-ínt és a bokát. A lábat ért ütéseket könnyedén elnyeli.
  • Ebben a térdzokniban az izom kifáradása később következik be és a regeneráció felgyorsul.
  • A 3D.Dot pöttyök maximális tapadást biztosítanak az akkupunktúra mellett. Nem fogsz csúszkálni megterhelés közben és még vérkeringésed is stimulálva lesz.
  • A zokni anyaga nem szívja magába a nedvességet, hanem elvezeti azt a bőrről és nagyon gyorsan szárad.
  • A kompressziós rész a láb boltozatánál stimulálja a vénás keringést, támasztja a lábfejet minden lépésnél és lassítja a boltozat összeroskadását.
  • A zokni ergonomikusan passzol a lábujjaknál, így azok nincsenek sem összenyomva, összepréselve megterhelés közben.
  • Varrás nélküli kialakítása és kíméletes gumírozása térd alatt nem szorítja el lábad és nem képez nyomáspontokat.
  • Ideális utazáshoz, mivel a zokni stimulálja a vérkeringést és megakadályozza a folyadék pangását a lábban.

Technikai specifikáció:

compressport-recovery

Regeneráció: azonnal érezni fogod ahogy felveszed. Bokától a térdig tartó könnyű érzés és erő öleli körbe a lábad. A Full Socks felgyorsítja vénás keringésed és ezzel megakadályozza, hogy  pangjon a vér a vádlidban ultrakönnyűvé varázsolva lábad.

ultralight-compressport

 

A COMPRESSPORT® zokni anyaga nem veszi fel a vizet, így minden körülmény között pehelykönnyű marad.

 

thermo-aeration

 

A levegő szabadon átjárja a zoknit, így talp sem melegszik túl megterhelés alatt.

 

 

 

compressport-merettablazat

 

 

 

 

További információk

Márka

Compressport

Méret

T1, T2, T3, T4, T5

Tetszeni fog neked…