Akció!
kompressziós zokni

Compressport ProRacing UltraLight Run LO 10G kompressziós futó, kerékpáros zokni

Most: 5.400 Ft 3.780 Ft

Álomtól a termékig – Ez a zokni Joaquim “Purito” Rodriguez profi kerékpáros igényének megfelelően lett kifejlesztve, aki egy dinamikus, nagy elaszticitása mellett is ultra könnyű, vékony és maximális szellőzésű zoknit álmodott meg magának a sikeres versenyzéshez. A Compressport bevállalta a kihívást és 2 év fejlesztés után megszületett a ProRacing UltraLight kompressziós zokni. Mivel a leggyorsabb teljesítményed extrém könnyű súlyt igényel, a ProRacing UltraLight azonnal a kedvenc zoknid lesz.

zokni

Joaquim “Purito” Rodriguez profi kerékpáros

Választás törlése
Cikkszám: RSLUL102-6140.

Termék leírása

Compressport ProRacing UltraLight LO 10G kompressziós titok zokni esetében a maximális teljesítmény találkozik a maximális súlytalansággal. Az alacsony modell a nagy melegre és olyankor célszerű, ha nem szeretnéd hogy a hosszú nyári edzés órákon a zokni helye meglátszódjon a lábadon. Pro Tour kerékpárosok által megálmodva, számos Top 10 triatlonos által tesztelve és ajánlva, az új Compressport ProRacing UltraLight 10G kompressziós zokni 2 exkluzív fejlesztést ötvöz a már megszokott Compressport technológiákkal:

  • Maximum frissesség: Optimális ventiláció az ultra vékony, félig áttetsző hálós anyagnak köszönhetően a lábfej és boka területén, ami akkor is hűvösen és szárazan tartja lábfejed, amikor üveghangon hajtod magad akár nagy hőségben is.
  • Extrém könnyű súly: Ultra vékony és könnyű anyag, aminek köszönhetően a zokni mindössze 12 g súlyú. Ultra vékony hálós anyagának köszönhetően nagyon könnyű felvenni, nagyon kellemes viselni és nagyon könnyű megfeledkezni arról, hogy rajtad van.
  • Ergonómiailag korrekt kialakítás, vagyis jobb és bal lábas zokni.
  • A 3D pöttyök felszívják, de nem tartják magukban a nedvességet, hanem nagyon gyorsan száradnak, így lábad mindig száraz lehet.
  • Anaga: 95% polyamide, 5% elastane

Profi versenyzőknek és igényes szabadidő sportolóknak egyaránt alkalmas.

 

zokni

Új, ultra könnyű hálós zónák lettek kialakítva a boka körül, lábfej közepén és a lábujjaknál, így lábad mindig könnyű, friss, száraz és hűvös marad. Anyaga nagyon jól szellőzik az extra ventilációs zónáknak köszönhetően, melyek segítik elvezetni a bőrről az izzadságot, óvnak a hőségtől, a túlhevüléstől, hólyagoktól és a gombás fertőzésektől.

zokniARCHSTIM SUPPORT
A hosszanti boltív köré helyezve az elasztikus kompressziós szalagnak több haszna is van: aktiválja a vérkeringést, segíti a helyes tartást gyaloglás, futás és kerékpározás közben, optimálisan támogatja a hosszanti boltívet. Az új, ultra-ergonomikus dizájn a ventilációs zónákkal kombinálva még több komfortot, lélegzőképességet és flexibilitást ad.

zokni

AC-PRESSURICE
A „masszírozó akupresszúra „ úgy lett megalkotva, hogy a talpon olyan pontokat aktiváljon, melyek serkentik a vérkeringést.

 

 

zokniACHILLES-PROTECTION
A 3D pöttyök nyújtotta párnázottság segít megelőzni az Achilles-ín tájékán a kidörzsölődést és kellemetlen nyomáspont kialakulását.

 

zokniERGO-FIT
Az orrész az anyag gyűrődése, csavarodása és a lábujjak összeszorítása nélkül öleli azokat körbe.

 

 

zokniHEMLESS
A zokni szárának vége (sárga csík) varrás és gumírozás nélkül készül, hogy ne szorítsa össze a lábszárat, ne akadályozza a vérkeringést és ne okozzon fájdalmat, mégis stabilan tartsa helyén a zoknit, az ne csússzon le a verseny hevében sem.

zokniSHOCK-ABSORBER
A 360° kompresszió csillapítja a „Shock wave” hatást, vagyis a becsapódások keltette lökéshullámok kedvezőtlen hatását az izmokra, inakra, vénákra.

 

zokniTHERMO-AERATION
Levegő jut a termékbe, mely megakadályozza a talpat a túlhevüléstől még nagy megterhelés esetén is.

 

 

 

 

Segítség a megfelelő méret kiválasztásához:

zokni

 

 

 

További információk

Márka

Compressport

Tetszeni fog neked…