Akció!
Compressport Trail Running On/Off La Visiere Mont-Blanc 2017 fejpánt ellenzővel
fejpántfejpánt

Compressport Trail Running On/Off La Visiere Mont-Blanc 2017 fejpánt ellenzővel

5.700 Ft 4.900 Ft

A Compressport Headband On/Off technológiás fejpántja Thermoregulation anyagának köszönhetően hasznos kellék aktív mozgáshoz akár meleg, nyári napokon, akár hideg téli időben. Hidrofób víztaszító szálból szőtt anyaga elvezeti az izzadságot, így azonnal szárad. Az On/Off technológiával együtt nagyon jól lélegzik és frissen, hűsen tartja a homlokot. Védi az arcot a lecsorduló izzadtságcseppektől. Bevizezve még kellemesebb hatást biztosít. A kicsi és puha napellenző bringások és futók számára is kellemes védelem a Nap ellen és könnyű elpakolni is, ha mégsem lenne rá szükség. A súlytalan, ergonomikus teljesítmény, ami ráadásul jól bírja a strapát is.

fejpánt

Compressport Headband fejpánt On/Off struktúrája

Cikkszám: HBCY-MB17BLUE.

Termék leírása

Compressport Headband fejpánt On/Off technológiája az anyag szövésének köszönhetően növeli a levegő áramlását a test körül, segít a külső és belső oldal közötti egyensúly kialakításában, hogy a testhőmérséklet stabil maradhasson változó tempó és hőmérséklet mellett is. Tökéletes védelmet nyújt télen a hideg és nyáron a meleg ellen, gyakorlatilag egy második bőrréteggé válik. Puha és rugalmas anyaga semmihez nem hasonlítható komfortot biztosít és 7x gyorsabban szárad, mint más fejpántok!

  • Elszívja a nedvességet a bőrről és nagyon gyorsan szárad (7x gyorsabban, mint a legtöbb fejpánt)
  • Varrás nélküli körbe kötött anyag, így sehol nem nyom, dörzsöl
  • Nagy ventilációt biztosító 1000 alveoláris a szövött anyagban
  • Nem büdösödik, antibakteriális anyaga miatt a bőrirritáció esélye is nagyon kicsi
  • Nagyon rugalmas, finom tapintású anyag
  • Összetétel: 92%poliamid, 8% elasztán

Technikai specifikáció:

compressport-thermo-regulation

A hőmérséklet szabályozást az ERAMICS “tükör hatása” biztosítja, mely aktiválja a bőr felszínének mikrokeringését (+92%) és egy jobb hőszabályozáshoz vezet (+51%).

 

 

ultra-ventillation-compressport

Új, ultra könnyű hálós zónák lettek kialakítva a boka körül, lábfej közepén és a lábujjaknál, így lábad mindig könnyű, friss, száraz és hűvös marad. Anyaga nagyon jól szellőzik az extra ventilációs zónáknak köszönhetően, melyek segítik elvezetni a bőrről az izzadságot, óvnak a hőségtől, a túlhevüléstől, hólyagoktól és a gombás fertőzésektől.

 

fejpánt

 

 

Tetszeni fog neked…