Compressport Trail Running V2 női futófelső
Compressport Trail Running V2 női futófelsőCompressport Trail Running V2 női futófelső

Compressport Trail Running V2 női futófelső

22.500 Ft

A Compressport, női atléták segítségével fejlesztette ki a Trail Running V2 női futófelsőt. A női szabás és a rövid ujjak könnyedséget, és igazi szabadságérzetet adnak futás közben. Speciális, ultra-könnyű anyagból készült ami segíti az optimális levegőáramlást így nem melegszik fel túlságosan a testhőmérsékletünk.

Választás törlése
Cikkszám: TSTRW-SS99.

Termék leírása

Compressport Trail Running V2 női futófelső

Technikai jellemzők:

  • A póló szövésének köszönhetően növeli a levegő áramlását a test körül, segít a külső és belső oldal közötti egyensúly kialakításában, hogy a testhőmérséklet stabil maradhasson a változó tempó mellett is. Tökéletes védelmet nyújt télen a hideg és nyáron a meleg ellen, gyakorlatilag egy második bőrréteggé válik.
  • Mindig száraz és friss! A vízlepergető szálak elszállítják az izzadságot a bőrről anélkül, hogy magukba szívnák azt, nagy mennyiségű izzadság esetén is. Ezáltal a viselője frissnek és könnyűnek fogja érezni a pólót, a száraz bőr pedig kevésbé dörzsölődik ki.
  • Speciális bakteriosztatikus és szagmentes szál – A speciális szál hatásosan biztosítja a baktériumok elleni védelmet, megelőzve ezzel a kellemetlen szagok kialakulását és a kialakuló bőrirritációt. Ez a hatás a mosás mellett is megmarad
  • Alul szilikon csík akadályozza meg a póló felcsúszását aktív mozgás közben.
  • Az exkluzív posture zone tartás javító zóna a tökéletes oxigén ellátás érdekében. Ez az enyhén kompressziós zóna be van szőve az anyagba és biztosítja az egyenes tartást nagy megterhelés esetén is, biztosítja a vállak megfelelő állását, a korrekt testtartásban tart hosszú megterhelés alatt is és kinyitja a rekeszizmot, ezzel felturbózza a légzést, javítja az oxigén ellátást sport közben és csökkenti a regenerációs időt is utána.
  • Női, testhez álló szabás
Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

Tetszeni fog neked…