Compressport Tank Trail Running kompressziós póló
kompressziós pólókompressziós pólóCompressport Tank Trail Running kompressziós pólókompressziós póló

Compressport unisex Trail Shirt Tank kompressziós póló

22.500 Ft

Az új Compressport unisex Trail Shirt Tank kompressziós póló ultra könnyű, jól szellőzik, segít az izzadság elvezetésében, gyorsan szárad, antibakteriális anyaga 100 % higiéniát biztosít, segíti meggátolni a baktériumok elszaporodását és óv a kellemetlen szagoktól, így a futás/sportolás teljes ideje alatt érezheted a frissességet. Megemelt, rugalmas nyaki része maximális védelmet és kényelmet nyújt.kompressziós póló

Választás törlése
Cikkszám: TSTRAIL-TK00.

Termék leírása

A Compressport unisex Trail Shirt Tank kompressziós póló rövid gallérja biztosítja a nyak komfortját és védelmét megelőzve a futó hátizsákok és mellények általi kidörzsölődést. Extra rugalmas egy rétegű anyaga nem húzza össze és nem gyakorol nyomást az izmokra a nyak hátsó részén, vállakon és a hát felső részén. Intenzív mozgás közben kinyitható a cipzár, ami maximális szabadságot biztosít a mellkasnak és javítja a tartást. A cipzár a bőr felőli oldalon védett, így nem dörzsöli ki a bőrt. A cipzár Auto Block rendszere pedig azért lett beépítve, hogy a cipzár nyelve nem csapkodjon intenzív futás közben se. A vállak szilikon csíkozása megakadályozza a futó hátizsák és verseny mellény pántjának csúszkálását, csökkenti a zötykölődését a háton, így csökkenti a zsák okozta nyomást és fáradást a háton, vállakon és nyakon.
A rövidített ujjak a gallérhoz hasonló egy rétegű, extra vékony anyagból készültek a tökéletes mozgásszabadság érdekében. A varrások és szegélyek hiánya mentesíti a kart minden nyomástól, szorítástól.

  • A póló szövésének köszönhetően növeli a levegő áramlását a test körül, segít a külső és belső oldal közötti egyensúly kialakításában, hogy a testhőmérséklet stabil maradhasson a változó tempó mellett is. Tökéletes védelmet nyújt télen a hideg és nyáron a meleg ellen, gyakorlatilag egy második bőrréteggé válik.
  • Mindig száraz és friss! A vízlepergető szálak elszállítják az izzadságot a bőrről anélkül, hogy magukba szívnák azt, nagy mennyiségű izzadság esetén is. Ezáltal a viselője frissnek és könnyűnek fogja érezni a pólót, a száraz bőr pedig kevésbé dörzsölődik ki.
  • Speciális bakteriosztatikus és szagmentes szál – A speciális szál hatásosan biztosítja a baktériumok elleni védelmet, megelőzve ezzel a kellemetlen szagok kialakulását és a kialakuló bőrirritációt. Ez a hatás a mosás mellett is megmarad
  • Alul szilikon csík akadályozza meg a póló felcsúszását aktív mozgás közben.
  • Az exkluzív posture zone tartás javító zóna a tökéletes oxigén ellátás érdekében. Ez az enyhén kompressziós zóna be van szőve az anyagba és biztosítja az egyenes tartást nagy megterhelés esetén is, biztosítja a vállak megfelelő állását, a korrekt testtartásban tart hosszú megterhelés alatt is és kinyitja a rekeszizmot, ezzel felturbózza a légzést, javítja az oxigén ellátást sport közben és csökkenti a regenerációs időt is utána.
  • A póló háta 5 cm-vel hosszabb, mint az eleje, így hátad mindig védve van.
  • A Compressport Trail Running Tank svájci tervezés és gyártmány Európából származó anyagok feldolgozásával készül, ahol az elsőrangú minőség van mindig a fókuszban. OEKO-TEX minősítésű.
kompressziós póló

Compressport Trail Running Tank kompressziós póló mérettáblázat

 

 

 

Tetszeni fog neked…