Akció!
túrasí kötés
túrasí kötésajándék sapka vagy fejpántDiamir Fritschi Vipec 12 túrasí kötés

Diamir Vipec 12 új Black túrasí kötés 90 mm sífékkel

148.800 Ft 99.900 Ft

A Diamir Vipec 12 túrasí kötés forradalmasította a Pin rendszerű kötések világát. A Diamir Vipec 12 pille súlyával és a Diamir Fritschi cégtől megszokott technikai tökéletességével rabolja el minden túrasíző szívét. Ráadásul ez a kötés minden körülmények között nyit elől és hátul is az alpesi kötések biztonságát garantálva túrasízés közben is. Nincs több kompromisszum, ha a súly és biztonság a kérdés. Az új Black modell az első szezon tapasztalatai alapján továbbfejlesztett változat, még jobb mint elődje.

Mint minden Diamir Fritschi túrasí kötésnek, a Vipec-nek is minden alkatrésze svájci és a kötés összeszerelése is Svájcban történik!

Cikkszám: 003453.

Termék leírása

A Diamir Vipec 12 új Black túrasí kötés forradalmi újdonság a túrasí piacon. Ezzel a Safety Pin System kötéssel újra definiálta a svájci Fritschi cég a Pin rendszerű kötés fogalmát. Rekord sebességgel került a tervezőasztalról a piacra. Addig azonban mégsem került forgalomba, amíg minden funkció biztonsággal nem működött minden körülmény között. Nem kell többé a könnyű súly és a biztonság között választani, mert mindkettő egyszerre a tiéd lehet a Diamir Vipec 12 túrasí kötéssel. Hihetetlen 470 g súlya mellett a kötés elől és hátul is nyit, ha baj van, mindezt a sí bármilyen állásánál, akár homorú, akár domború a sí terhelés közben. Többé nem szorulhat be a cipő a kötésbe, a biztonsági oldás minden körülmény között garantált. Emellett könnyű és funkcionális kezelhetősége is szimpatikus.

Másik nagy újdonság, hogy az orrkötés tüskéje állítható, így minden bakancshoz beállítható a magassága, nem csak egy márkájú túrabakancshoz használható, hanem mindegyikhez, mely Pin rendszerű kötéshez lett kialakítva. A tüske precíz beállítása azért érdekes, mert így a biztonsági oldás is biztosított a különböző márkájú bakancsoknál, nem kell egy meghatározott márkát venni a kötéshez.

A kötést külön megvásárolható színes clipekkel teheted egyedivé, akár minden nap más színű lehet ruhádhoz, vagy új bakancsodhoz igazítva a designt. Egyik nap zöld, másik nap fekete, vagy akár pink? Nem gond, bármilyen lehet a Vipec 12.

A Pin rendszer előnye:

  • szabad sarok – nem kell sarokkötést emelgetni
  • könnyű súly
  • alacsonyabban fekvő súlypont

A sífék a kötés árában benne van!

Extra szolgáltatás csak a Sarkcsillag Sporttól:

  • A nálunk vásárolt kötéseket ingyenesen felszereljük, egyéb esetben a felszerelési díj 2.500 Ft.
  • Diamir Vipec 12 túrasí kötés vásárlása esetén kötött sapkát és naptejet adunk ajándékba.

Technikai specifikáció:

  • DIN: 4-12
  • Súly: 470 g sífék nélkül

Tetszeni fog neked…