EthicSport Sport Fruit vérnarancs-őszibarack íz

EthicSport Sport Fruit vérnarancs-őszibarack íz

560 Ft

Az EthicSport Sport Fruit vérnarancs-őszibarack íz egy sportolók számára kifejlesztett gyümölcs alapú étrend-kiegészítő készítmény ásványi sókkal (magnézium, kálium, kalcium).

Cikkszám: eth_021.

Termék leírása

Az EthicSport Sport Fruit vérnarancs-őszibarack íz szekvenciális szénhidráttartalmának köszönhetően hosszantartó energiát biztosít. Könnyen rágható és emészthető. Csomagolásának kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy a Sport Fruit versenykörülmények között is könnyen fogyasztható legyen. A termék alkalmazása kiegyensúlyozott és változatos étrend, valamint egészséges életmód mellett ajánlott.

Alkalmazási módja:
Sportolás előtt:

  • fogyasztása a sporttevékenység megkezdése előtt legalább 60-90 perccel javasolt lehetőleg kevés folyadékkal (víz)

Sportolás közben:

  • hosszú időtartamú versenyek esetében 1,5-2 óránként egy tasaknyi fogyasztása javasolt kevés vízzel
  • közepes időtartamú versenyek esetében a táv felének környékén egy tasaknyi fogyasztása javasolt kevés vízzel

Főétkezések között:

  • a délelőtt, illetve a délután közepén egy tasaknyi fogyasztása javasolt kevés vízzel

Tápanyagtáblázat:

EthicSport Sport Fruit

EthicSport Sport Fruit

EthicSport: professzionális étrend-kiegészítők sportolóknak

Az ETHICSPORT márka megszületésének célja egy szigorúan tudományos alapokon nyugvó étrend-kiegészítő kultúrának a sportolók körében történő elterjesztése, valamint a fogyasztók számára pontos információkkal ellátott fejlett termékcsalád kifejlesztése volt.

Az ETHICSPORT a gyógyszer és táplálék-kiegészítő ágazatok szakértőinek többéves tapasztalataiból fejlődik. Célja a szervezetre ártalmatlan, illegális praktikáktól mentes és teljes mértékben tudományos alapokon nyugvó sport étrend-kiegészítő kultúra professzionális és amatőr szinten történő elterjesztése.

Valamennyi ETHICSPORT márkajelzéssel ellátott étrend-kiegészítő összetételénél figyelembe vették a szervezet különféle tápanyagszükségleteit. Kifejlesztésükben biokémikusok és a sportfiziológia, valamint a sporttáplálkozástan szakértői vettek részt. Céljuk az állóképesség növelése mellett a sportolók általános jó közérzetének megtartása is volt.