Akció!
Komperdell Carbon Balance nordic walking bot
nordic walkingnordic walking botnordic walking botnordic walking bot

Komperdell Carbon Balance nordic walking bot

Most: 18.900 Ft 15.990 Ft

Az osztrák Komperdell cég 100% karbon tartalmú Carbon Balance nordic walking botja extra könnyű (mindössze 340 g/pár!), ugyanakkor igen strapabíró. A Click-in markolat, varrás nélküli pánt komfortja mellett tetszetős designnal is csábít.

Választás törlése
Cikkszám: 1482420-45.

Termék leírása

A Komperdell Carbon Balance nordic walking bot 100% karbon tartalma miatt nagyon könnyű súlya mellett stabil nordic walking bot. Egy igen átgondolt bot, melynek pille könnyű 100% karbon csöve tökéletes erőátvitelt biztosít. CLICK-IN markolattal bír, melynek köszönhetően a pántból való kibújás nélkül megszabadulhatunk a bottól és ugyanilyen gyorsan vissza is vehetjük. Ideális, mert használatával elkerülhetőek a hegy okozta balesetek, kényelmes a telefonálás, ivás, vagy az öltözködés is sportolás közben. Több méretben kapható pántjának köszönhetően az apró kezű hölgyek és mackó tenyerű férfiak is a számukra megfelelő méretet tudják kiválasztani. A bot minden alkatrészével együtt tökéletesen kiegyensúlyozott, így igazi élményt nyújt sportos gyaloglás, ugrás, futás esetén is.

Ne felejts el bot méretet és pánt méretet választani vásárláskor!

Technikai paraméterek:

  • Anyaga: 100% karbon
  • Foam Griff CLICK-IN habosított markolat, ami kellemes hőmérsékletű minden időjárás esetén a kéznek.
  • Profi pánt CLICK-IN megoldással, aminek köszönhetően a pántból való kibújás nélkül tudunk megválni a bottól, így egyszerű és gyors az orrfújás, telefonálás, öltözés, vagy akár az ivás is út közben.
  • Vario Mini tányér
  • Nordic Walking All Season hegy
  • Nordic Walking gumitappancs
  • Súlya: 340 g/pár

Tetszeni fog neked…