nathan lock lace flat
nathan lock lace flat részei

Nathan Lock Laces Flat Laces gyorsfűző

4.600 Ft

A Nathan Lock Laces Flat Laces gyorsfűző segítségével személyre szabhatod futócipődet, kialakítása magabiztosságot, biztonságot, és sebességet garantál.

Cikkszám: 1163NSY.

Termék leírása

A Nathan Lock Laces Flat Laces gyorsfűző szabadalmaztatott zár- és kapocs rendszere feszesen tartja cipőfűződet. Egyetlen alkalommal szükséges befűzni, utána egy gyors mozdulattal megköthető a fűző, így ideális triatlon-, és maratonfutáshoz, terepfutáshoz, túrázáshoz. Most a jól ismert gumis fűző után kapható ez a lapos kialakítású gyorsfűző, a hagyományos fűzőforma kedvelőinek. Fényvisszaverő pontokkal ellátva, enyhén rugalmas összetétellel.

Szín:Safety Yellow

A zár
A zárban egy rugó található. A zár foglalata erős, strapabíró műanyagból míg a rugó minőségi ötvözetből készült, mely nem fog rozsdásodni vagy korrodálódni. A zár a fűzőt helyben tartja, így azok feszesen tartják a futócipőt a lábon.

A fűző
Az innovatív görbe végeknek köszönhetően befűzése rendkívül egyszerű.

A LOCK LACES gyorsfűző előnyei
A szabadalmaztatott LOCK LACES rugalmas cipőfűző és rögzítő rendszer egy kiemelkedően magas minőségű, kevés karbantartást igényelő gyorsfűző. A problémamentes Lock Laces jobb illeszkedést biztosít a lábon, a teljesítményed növelése érdekében.

A csomag tartalma
- 2 db flat gyorsfűző
- 2 db zár
- 2 db fűzővég

Tetszeni fog neked…