nathan-lock-laces-reflective-gyorsfuzo
gumis gyorsfűző

Nathan Lock Laces reflective – fényvisszaverő gumis gyorsfűző

4.490 Ft

A Nathan Lock Laces gumis gyorsfűző segítségével személyre szabhatod futócipődet, gumírozott kialakítása magabiztosságot, biztonságot, és sebességet garantál.

Cikkszám: 1161NFFCY.

Termék leírása

A Nathan Lock Laces reflective – fényvisszaverő gumis gyorsfűző szabadalmaztatott zár- és kapocs rendszere feszesen tartja cipőfűződet. Egyetlen alkalommal szükséges befűzni, utána egy gyors mozdulattal megköthető a fűző, így ideális triatlon-, és maratonfutáshoz, illetve csapatsportokhoz. A reflective – fényvisszaverő tulajdonságának köszönhetően sötétben a lámpafényt visszaveri, igazán vagány a futások alkalmával.

gumis gyorsfűző

Nathan Lock Laces reflective – fényvisszaverő gumis gyorsfűző sötétben

Szín: neonsárga-kék (Safety Yellow-Electric Blue)

A zár
A zárban egy rugó található. A zár foglalata erős, strapabíró műanyagból míg a rugó minőségi ötvözetből készült, mely nem fog rozsdásodni vagy korrodálódni. A zár a fűzőt helyben tartja, így azok feszesen tartják a futócipőt a lábon.

A fűző
Az innovatív görbe végeknek köszönhetően befűzése rendkívül egyszerű. A fűző több szál zsinórból készül (hasonlóan a gumipókokhoz), tehát nem fog elszakadni, vagy foszladozni. A gumis összetétel nagyobb rugalmasságot biztosít a pamut vagy műanyag fűzőknél.

A LOCK LACES gumis gyorsfűző előnyei
A szabadalmaztatott LOCK LACES rugalmas cipőfűző és rögzítő rendszer egy kiemelkedően magas minőségű, kevés karbantartást igényelő gumis gyors fűző. A problémamentes Lock Laces jobb illeszkedést biztosít a lábon, a teljesítményed növelése érdekében.

Hogyan használd?
1. Fűzd be a gyors fűző zsinórját a cipődbe, és húzd meg annyira, amennyire szeretnéd majd.

2. A zárat húzd fel a fűző két szárán ütközésig.

3. A maradék fűzőt kb 10-15 cm-re vágd el a zártól

4. A két szár végét fogd össze, húzd fel rá a záróelemet és csukd össze.

gumis gyorsfűző

Lock Lace gyorsfűző elemei

Tetszeni fog neked…