impregnálószer

Nikwax Footwear Cleaning Gel + Waterproofing Wax for Leather bőr impregnálószer duo pack

3.000 Ft

Impregnálás előtt mindig meg kell tisztítani a felületet, mert csak a tiszta bőr felületen tud hatékonyan eloszlani az impregnáló anyag. Tisztításhoz a Nikwax Footwear Cleaning Gel-t ajánljuk. Ezért is állította össze a Nikwax cég ezt a cipő tisztító gélből és impregnálószerből álló kedvezményes csomagját.

A Nikwax Footwear Cleaning Gel egy környezetkímélő cipőtisztító, impregnáló zselé vízálló túra- és sportcipőkhöz, amely kímélően távolítja el a szennyeződéseket, megőrzi a cipő lélegzőképességét miközben helyreállítja vízállóképességét.

cipőtisztító, impregnáló zselé

Nikwax Footwear Cleaning Gel cipőtisztító zselé

A Nikwax Waterproofing Wax for Leather egy nagy teljesítményű impregnálószer mindenféle bőr felszerelésre, ami azonnali védelmet biztosít. Fényes bőrből készült cipő, ruha, kesztyű, nyereg impregnálásához javasolt. Használata mellett a bőr lélegző képessége változatlan marad, membrános felszerelés lélegző képessége pedig javul. A termék remekül használható továbbá kirepedezett övekhez, vagy akár bőr nyereghez is. Akár munka, sport, vagy civil felszerelés is kezelhető vele. Nemcsak a vízállóságot javítja, hanem védi a bőrt a kosztól is, így meghosszabbítja annak élettartamát.

Cikkszám: 400020006.

Termék leírása

  • Amikor vízálló cipők (mint a Gor-tex, Sympatex illetve eVENT) használat közben szennyeződnek, ezek a szennyeződések megkötik, vonzzák a vízet. Ezeknek a cipőknek membránját
    cipőtisztító, impregnáló zselé

    Nikwax Footwear Cleaning Gel cipőtisztító zselé

    időközönként érdemes felfrissíteni, hogy mind a légáteresztő képessége mind a víztaszító hatása megmaradjon, javuljon. Ehhez kínál segítséget a Nikwax Footwear cipőtizstító zseléje, mely eltávolítja a szennyeződéseket és újraéleszti, revitalizálja a membránt. A hagyományos cipőtisztító szerek olyan hidrofil anyagokat hagynak maguk után a cipő anyagában, amelyek elfedik ezt a víztaszító, légáteresztő membránt és ezzel segítik, hogy a cípő magába tudja szívni a vízet. A Nikwax tisztító zselé pont az ellenkezőjét teszi. Megtisztítja a membránokat és javítja a lélegzőképességet és a víztaszító hatást. A termék gyártása során fokozatosan ügyelnek a környezetre gyakorolt hatására, ezért ez a termék is vízbázisú és biológiailag lebomló szer.

  • A Nikwax Waterproofing Wax for Leather bőr impregnálószer egy vízbázisú színtelen folyadék vízálló membrános és nem membrános bőr felszereléshez. Szivacsos kenőfejének köszönhetően egyszerűen és gyorsan felvihető a kezelendő felületre, száradás után pedig már használható is a felszerelés. Gore-Tex®, SympaTex®, eVent® membrános cipők vízállóságát állítja helyre lélegzőképességük megtartása mellett. Gyárilag nem vízálló lábbeliket nem tesz vízállóvá, mert a varrások mentén beszivároghat a víz, mégis érdemes akár az ilyen cipőket is kezelni vele, mert így kevesebb nedvességet és koszt, sarat, latyakot szív magába az anyag.

A Nikwax márkáról:
Ha vízállóságról van szó, a Nikwax márka az egyik legjobb választás. Megbízható, költséghatékony megoldás az outdoor felszerelések gondozására, megóvására és vízállóságának megőrzésére. Eltérően a hagyományos ruhákhoz képest, a vízálló ruházatot standard mosószerrel nem lehet mosni, mivel az megszűnteti a vízálló és lélegző képességét. A Nikwax termékek használatával nem kell aggódnod hasonló problémák miatt, csak mosd ki vele és mehetsz is!

A Nikwax kiváló minőségű tisztító-és vízszigetelő termékeket készít, melyek meghosszabbítják a ruházat a lábbelik és a felszereléseink életet, és növeli teljesítményüket.
Nem számít, hogy munka, vagy szabadidős tevékenység miatt tartózkodsz a szabadban, a Nikwax szárazon tart!

A termékek kezelése rendkívül egyszerű, megtalálhatod a megfelelő felszereléshez, ruhához valót, így pénzt takaríthatsz meg, kevesebb termék vész kárba. Nikwax spray termékünket gépi és kézi mosásnál egyaránt használhatod a ruháidhoz.

Nikwax termékek használata biztonságos. Nem tartalmaz hajtógázokat, nem mérgező, nem fluorozott, környezetvédelmi szempontból biztonságos. A termékek vízbázisúak. A Nikwax használatával megújíthatod a ruhádat, és még a földet is óvod.

Tetszeni fog neked…