Nikwax softshell proof 300ml

Nikwax Softshell Proof™ softshell impregnálószer 300ml

3.540 Ft

Nikwax Softshell Proof™ softshell impregnálószer 300ml könnyen használható, biztonságos, nagy teljesítményű impregnáló, kifejezetten softshell ruházathoz kifejlesztve.

Cikkszám: 7451000000000.

Termék leírása

Nikwax Softshell Proof™ softshell impregnálószer 300ml

A softshell ruházat különleges, víztaszító, lélegző, szélálló, miközben rugalmas is egyben, így sokoldalú külső rétegként funkcionál. Ennek az extra vízlepergető rétegnek a helyreállításár és/vagy növelésére szolgál a Nikwax Softshell Proof. Úgy impregnál, hogy közben nem károsítja az anyag lélegzőképességét.

A Nikwax márkáról

Ha vízállóságról van szó, a Nikwax márka az egyik legjobb választás. Megbízható, költséghatékony megoldás az outdoor felszerelések gondozására, megóvására és vízállóságának megőrzésére. Eltérően a hagyományos ruhákhoz képest, a vízálló ruházatot standard mosószerrel nem lehet mosni, mivel az megszűnteti a vízálló és lélegző képességét. A Nikwax termékek használatával nem kell aggódnod hasonló problémák miatt, csak mosd ki vele és mehetsz is!

A Nikwax kiváló minőségű tisztító-és vízszigetelő termékeket készít, melyek meghosszabbítják a ruházat a lábbelik és a felszereléseink életet, és növeli teljesítményüket.
Nem számít, hogy munka, vagy szabadidős tevékenység miatt tartózkodsz a szabadban, a Nikwax szárazon tart!

A termékek kezelése rendkívül egyszerű, megtalálhatod a megfelelő felszereléshez, ruhához valót, így pénzt takaríthatsz meg, kevesebb termék vész kárba. Nikwax termékünket gépi és kézi mosásnál egyaránt használhatod a ruháidhoz.

Nikwax termékek használata biztonságos. Nem tartalmaz hajtógázokat, nem mérgező, nem fluorozott, környezetvédelmi szempontból biztonságos. A termékek vízbázisúak. A Nikwax használatával megújíthatod a ruhádat, és még a földet is óvod.

Javasolt: Windstopper®, Windbloc®, Schoeller® és Polartech® anyagokra.

Tetszeni fog neked…