fejlámpa tartó
fejlámpa tartófejlámpa tartófejlámpa tartófejlámpa tartó

Petzl Noctilight fejlámpa tartó és szórólencse térvilágításhoz

5.990 Ft

A Petzl Noctilight nemcsak egy praktikus védőtok Petzl fejlámpád számára amikor utazol, hanem egyben egy szórólencse is, melynek segítségével a fejlámpa térvilágítássá varázsolható pár mozdulattal. Akár asztali állólámpaként, akár felakasztva térvilágításként is praktikusan működik. A Noctilight védőtok egyfelől megvédi a fejlámpád az ütésektől, kosztól amikor utazol, másfelől a benne elhelyezett lámpát bekapcsolva a tok szórólencseként működő búrája térvilágítássá varázsolja a fejlámpát. A tok megáll a talpán, így asztali lámpa is lehet, illetve a praktikusan felcsavarható zsinórral fel lehet akasztani a kertben, vagy sátorban, de övre is akasztható. A térvilágítás minden olyan funkciót tud, amit a benne lévő fejlámpa tud pl. különböző fényerők.

Cikkszám: E093DA00.

Termék leírása

A Petzl Noctilight fejlámpa tartó és szórólencse egy praktikus, sokoldalú és igen ötletes felszerelés aktív emberek számára.
Technikai specifikáció:
  • Védelmet biztosít a Petzl CLASSIC, ACTIVE és PERFORMANCE kategóriájú fejlámpái számára utazás, tárolás alkalmával, miközben egy új felhasználási alternatívát is kínál a felhasználó számára térvilágításként.
  • Számos felhasználási lehetőség: segítségével asztalra, földre helyezhető vagy a sátorban felakasztható, övre lógatható a fejlámpa
  • A tartó alján lecsavarható zsinór található műanyag kampóval, melynek segítségével a fejlámpa tartó felakasztható
  • A tartó hátsó részén kis heveder fül található mellyel akár övre is rögzíthető
  • Kompatibilis minden TIKKINA, TIKKA, ZIPKA, ACTIK, ACTIK CORE, REACTIK, REACTIK +, TACTIKKA, TACTIKKA + és TACTIKKA + RGB fejlámpákkal.
  • Tömege: 85 g
  • CE minősítéssel rendelkezik

Tetszeni fog neked…