Petzl Vasak Flexlock hágóvas
Petzl Vasak Flexlock – speciálisan kialakított első két pár fog és az elülső Flexlock rögzítésPetzl Vasak Flexlock – Flexlock rögzítés a sarok részen

Petzl Vasak Flexlock hágóvas

41.690 Ft

Petzl Vasak Flexlock hágóvas. Széles felhasználói igényeknek megfelelő hágóvas, Flexlock rögzítési rendszerrel, ami elősegíti számodra a gyors fel-, és leszerelést, ugyanakkor rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amik hegymászáshoz, gleccsertúrához, sítúrához nélkülözhetetlenek.

Cikkszám: T05FL-02.

Termék leírása

Petzl Vasak Flexlock hágóvas (black/orange). Klasszikus, 12 pontos (fogú), edzett acél hágóvas, ami Flexlock rendszerű rögzítése révén könnyen és gyorsan felszerelhető a bakancsra. Az elől-hátul flexibilis rögzítés nem kíván merev talpú, peremes orr-, és sarok kialakítást, masszívabb felépítésű túra bakancsokra is felszerelhető, Aszimmetrikus kialakítása jól illeszkedik a lábbelik formájához, minimalizálva a csúszkálást, ezáltal használat közben még jobb hatékonysággal adja át az energiát a jég felé. A két vízszintes, hegyes, nagy, lapos, lefelé ívelt elülső fog simán vág a jégbe, az utána következő előre ívelt fogpár pedig kiváló tartást biztosít meredek vagy függőleges részeken is. A harmadik fogpár emelkedő terepen, jeges hóra lett optimalizálva – elősegíti lépésbiztonságot a negyedik fogpár pedig lefelé haladásnál biztosítja a stabilitást. Az Antisnow betétek a talp részen megakadályozzák a hó fogak közé tömörödését, a talpra ragadását. Ideális választás lehet a klasszikus hegymászás szerelmeseinek, gleccsertúrákhoz, de túrasízők, freeriderek és magashegyi túrázók felszerelése közt is ott a helye.

  • Aszimmetrikus kialakítás
  • Flexlock rögzítési rendszer
  • Nagy teherbírású, vízszintes kialakítású első fogpár
  • Beépített Antisnow betétek
  • Anyaga edzett acél
  • Tömege: 922 gramm
  • Színe: fekete/narancs (black/orange)

Tetszeni fog neked…