Akció!
aktivitásmérő
aktivitásmérőaktivitásmérő

Polar A360 Fitness Tracker mellkaspánt nélküli pulzus- és aktivitásmérő karpánt

Most: 64.900 Ft 59.900 Ft

A Polar A360 Fitness Tracker pulzus- és aktivitásmérő karpánt a Polar első olyan karkötője, mely csuklóról mér pulzust, tehát nem szükséges hozzá mellkaspánt. Így jól használható a mindennapokban és minden olyan sportnál, amikor zavaró a mellkaspánt. Ezzel a karkötővel 24 órán át a hét minden napján pontos képet kapsz szervezeted állapotáról és alvásod minőségéről. Egyszerű használni, nagyon mutatós a kézen, stílusos precizitás és funkció egyben. Egyszerűen csak csatold fel a karpántot és már indulhatsz is. A csuklón érzékelt pulzus minden eddiginél egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a használatot. Folyamatosan segít objektíven megismerni tested állapotát és megtudnod mennyit is mozogsz valójában, szükséged van-e több aktivitásra és azt miképpen tudod könnyen megtenni. A színes érintőképernyő, az okostelefon kompatibilitás és a több sportprofil már csak hab a tortán.

Választás törlése
Cikkszám: 900614.

Termék leírása

Áttekintés:

Méretek:
S mérete: 130-170 mm
M mérete: 155-200 mm
L mérete: 180-225 mm

Könnyed precizitás: Egyszerűen csak csatold fel a karpántot és már indulhatsz is. A csuklón érzékelt pulzus minden eddiginél egyszerűbbé teszi a használatot.

Kiváló edzéstárs: Alig észrevehetően lát el tanácsokkal, hogy a céljaidnak leginkább megfelelő pulzuszónában végezd az edzéseidet. A Polar Smart Coaching funkciói most is a segítségedre lesznek az edzésed és a fittségi állapotod azonnali értelmezésében.

Folyamatos aktivitásmérés: A Polar A360 rögzíti minden mozdulatodat, lépésedet, a megtett távolságot, méri az elégetett kalóriát, sőt, még az alvásod minőségét is! Napközben folyamatos visszajelzésekkel motivál a céljaid elérése felé, sőt, vibrálva figyelmeztet, ha már túl régóta ülsz egy helyben.

Ne maradj le semmiről: Az okos értesítések segítségével egyetlen bejövő hívás, SMS, Facebook üzenet vagy tweet sem kerülheti el a figyelmedet.

Impozáns megjelenés: A Polar A360 kiválóan ötvözi a letisztult minimál designt a divatos, ugyanakkor praktikus megjelenéssel. A nagy felbontású érintőképernyő könnyen olvasható, és kezelhető, a karpánt színe szabadon változtatható, akár nap mint nap…

Smart Coaching funkciók:

Activity guide: Folyamatosan visszaszámol a napi aktivitási cél eléréséig. „Kocogj 10 percet, vagy sétálj 34 percet”. Szeretnéd gyorsabban elérni a célt? Növeld a mozgásod intenzitását. Lassan, de biztosan típus vagy? Ne szállj buszra, inkább sétálj néhány megállót…

Activity benefit:
Időről időre összesíti az aktivitási adataidat, és az aktívan töltött idő hatását a szervezetedre.

Smart Calories:
Pontosan kiszámolja a napi tevékenységeid közben elégetett kalória mértékét tested adatai, valamint az aktivitási szinted alapján. Edzésed is volt? Remek, pulzusmérés közben a kalória számítása még pontosabb.

Pulzusalapú edzés: Folyamatosan mutatja az aktuális pulzusszámot, valamint a pulzuszónát, amelyben az edzésedet végzed. Ennek segítségével optimalizálni tudod az intenzitást a megfelelő edzéshatás elérése érdekében.

Training Benefit: Az edzést követő azonnali, szöveges visszajelzés tájékoztat arról, hogy az elvégzett munka milyen hatással volt a szervezetedre a pulzuszónák és az egyes zónában töltött idő alapján.

Sport profilok: A Polar Flow webes felületről száz különféle sportág profilja tölthető le a fitnesz pántra. A megfelelő profil kiválasztásával könnyebben kategorizálhatók az edzések, valamint pontosabb kalória-felhasználás adatot számol az A360.

 

Funkciók:

Méretek:
-Súly: 31.7g (S), 33.7g (M), 37.3g (L)
-Karpánt vastagsága: 13,5 mm
-Karpánt szélessége: 23,5 mm

Műszaki specifikációk:
-Vízállóság: Vízálló (WR30)
-Képernyő: Széles látókörű színes TFT érintőképernyő
-Képernyő felbontás: 80 x 160 pixel (RGB)
-Képernyő méret: 13 mm x 27 mm
-Pulzusmérő: Polar optikai pulzusmérő 2 zöld LED-del, 1 fotodiódával
-Akkumulátor: Tölthető 100 mAh
-Akkumulátor tartóssága: 24/7 aktivitásméréssel és napi egyszeri, egy órás edzéssel, okos értesítések nélkül 1 hét egy teljes feltöltéssel

Kapcsolat:
Alkalmazás: Bluetooth Smart
PC és Mac: Micro USB kábel amely töltésre és adat kommunikációra is szolgál

Kompatibilis:
•    Mac OS x10.6 és későbbi, valamint Windows XP, 7, 8, 10
•    Okostelefon iOS7 és későbbi, valamint Android 4.3 és későbbi
•    Polar H7 pulzusmérő jeladó
•    Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal (iOS felhasználók) és MapMyFitness
•    Kompatibilis okostelefonok listája megtalálható a http://www.polar.com/en/support linken

Szoftver:
Elérhető nyelvek: angol, német, olasz, francia, spanyol, portugál, dán, holland, svéd, norvég, finn, lengyel, orosz, kínai és japán.

Doboz tartalma:

Polar A360 Pulzusmérő óra
Adatkábel

aktivitásmérő

Polar A360 Fitness Tracker mellkaspánt nélküli pulzus- és aktivitásmérő karpánt

 

Tetszeni fog neked…