Akció!
pulzusmérő pánt
pulzusmérő pántpulzusmérő pántpulzusmérő pántpulzusmérő pántpulzusmérő pánt

Salomon Movesense melltartó integrált pulzusmérő pánttal

Most: 15.500 Ft 9.300 Ft

A Salomon Movesense melltartó integrált pulzusmérő pánttal vidám türkizkék betéttel rövid időn belül sokak kedvencévé vált. Nincs több pulzusmérő pánt probléma, nem csúszik el, nem dörzsöl ki, hiszen bele van varrva a melltartó anyagába.

pulzusmérő pánt

Választás törlése
Cikkszám: L37241700.

Termék leírása

A Salomon Movesense melltartó integrált pulzusmérő pánttal szükségtelenné teszi a külön pulzusmérő pánt viselését, nagyban kényelmesítve ezzel a sportot a hölgyek számára. A melltartó emellett erős tartást is biztosít, illetve hátul X alakban keresztezett pántjai biztosítják, hogy a pánt ne csússzon le a vállról mozgás közben sem, tehát a legaktívabb sportokhoz is biztonsággal hordható. Mellpántja 3 méretben állítható, így könnyebb le- és felvenni, valamint kisebb súlyváltozások esetén is kényelmesen a hát kerületére igazítható. Varrás nélküli megoldása pedig nagyon komfortossá teszi viselését. Technikai anyaga mindig szárazon tartja a bőrt.Kényelmes és praktikus a Suunto Ambit3 család minden tagjával és a Traverse órákkal, de akár más Bluetooth Smart eszközzel is használhatod. Csak vedd fel a melltartót, pattintsd rá a Suunto Smart Sensor Module-t és már indulhatsz is.

pulzusmérő pánt

technikai részletek:

  • AdvancedSkin ACTIVE DRY technológia – aktív mozgás közben is szárazon tartja a testet, mivel az izzadságot elvezeti a bőrről, a speciálisan szőtt anyagban szétoszlatja azt, ami így gyorsan el tud párologni, vagyis nagyon gyorsan szárad.
  • Skinfit – testre simuló szabás
  • varrás nélküli technológia
  • reflektív márkajel
  • X alakú pántok
  • 3 méretben állítható pánt
  • integrált Suunto Smart Sensor pulzusmérő pánt

Figyelem! A Suunto Smart Sensor Module-t külön kell megvenni, nem tartozéka a melltartónak!

Tetszeni fog neked…