sport melltartó
sport melltartósport melltartósport melltartósport melltartósport melltartópulzusmérő pántpulzusmérő pánt

Salomon Movesense melltartó integrált pulzusmérő pánttal

21.700 Ft

Spórolj meg néhány pántot a Salomon Movesense “okos” melltartóval. Az integrált pulzusmérő pánttal és diszkrét fekete színben sokak kedvencévé vált rövid időn belül. Nincs több pulzusmérő pánt probléma, nem csúszik el, nem dörzsöl ki, hiszen bele van varrva a melltartó anyagába. Egyszerűen csak pattintsd rá a Suunto Smart Sensor modult és irány az edzés!

pulzusmérő pánt

Választás törlése
Cikkszám: L39287300.

Termék leírása

A Salomon Movesense melltartó integrált pulzusmérő pánttal kényelmes és praktikus viselet a Suunto Ambit3 család minden tagjával, a Traverse és Spartan órákkal, de akár más Bluetooth Smart eszközzel is használhatod. Csak vedd fel a melltartót, pattintsd rá a Suunto Smart Sensor Module-t és már indulhatsz is.

  •  Használata praktikus, mert szükségtelenné teszi a külön pulzusmérő pánt viselését, nagyban kényelmesítve ezzel a sportot a hölgyek számára, csökkentve a kidörzsölősé esélyét.
  • A melltartó emellett közepesen erős tartást is biztosít az átgondolt konstrukciójának köszönhetően, illetve hátul X alakban keresztezett pántjai biztosítják, hogy a pánt ne csússzon le a vállról mozgás közben sem, tehát a legaktívabb sportokhoz is biztonsággal hordható. Mellpántja kikapcsolható és 3 méretben állítható, így könnyebb le- és felvenni, valamint kisebb súlyváltozások esetén is kényelmesen a hát kerületére igazítható.
  • Varrás nélküli megoldása nagyon komfortossá teszi viselését, anyaga kellemes érzés a bőrnek és szuper gyorsan szárad.

 

pulzusmérő pántTechnikai specifikáció:

  • AdvancedSkin ACTIVE DRY technológia – aktív mozgás közben is szárazon tartja a testet, mivel az izzadságot elvezeti a bőrről, a speciálisan szőtt anyagban szétoszlatja azt, ami így gyorsan el tud párologni, vagyis nagyon gyorsan szárad.
  • Skinfit – testre simuló szabás
  • Racer Back – versenyzésre kialakított hátrász X konstrukcióval és széles pántokkal a terhelés elosztására
  • Varrás nélküli technológia teszi a ruhát rugalmassá, puhává, kellemes viseletté
  • 3 méretben állítható mellkas pánt
  • Integrált Suunto Smart Sensor pulzusmérő pánt

Figyelem! A Suunto Smart Sensor Module nem tartozéka a melltartónak, külön kell megvenni!

Tetszeni fog neked…