Akció!
city trail futócipő
city trail futócipőcity trail futócipőcity trail futócipő

Salomon Sense Propulse W City Trail női futócipő

Most: 45.990 Ft 26.990 Ft

A Salomon Sense Propulse W (Dark Cloud/Light Onix/Mistic Purple) női futócipő annak a cipőtrendnek a követője, ahol a talpak egyre vastagabbak a nagyobb csillapítás végett. A Salomon Sense Propulse futócipőben a Sense Pro versenycipő szelleme éled újjá precízen hangolt csillapítással és speciálisan tervezett formával, mely kissé ívelt talpával segít az előrehaladásban. Szuper választás azoknak, akik az átlagosnál nagyobb ütéscsillapításra vágynak. Természetesen nemcsak a színe, de a kaptafája is a női láb sajátosságaihoz lett igazítva. Egy remek City Trail cipő vagány városi és könnyű terepfutásokhoz nagyobb testsúly és hosszabb távok esetén is, vagy ha egyszerűn csak szeretnél egy komolyabb csillapítású futócipőt.

city trail futócipő

Salomon Sense Pro és Sense Propulse összehasonlítás

A Salomon a Sense Pro-val összehasonlítva, annak nagyobb csillapítású verziójaként emlegeti. Így hát egyik lábra ezt, másikra amazt próbáltuk fel. És hát valóban, a különbség pont az, amit írnak róla. A Sense Pro lapos építésű, szűkebb fazonú verseny-edzőcipő full controllal. A Sense Propulse szélesebb lábfejű és jóval puhább, komolyabb párnázottságú. Orra kicsit Altrasan ívelt, amitől a vastagabb talp is kellemesen gördül előrehajtva viselőjét. A két cipő közötti tartalmi különbség amúgy már ránézésre is látszik, a Sense Pro egy filigrán cipő, míg a Sense Propulse egy kicsit robosztusabb. Az új talp profilról pár perc bolti tipegés után értelmetlen lenne bármit is mondani. Egy biztos, hogy a Sense Pro inkább terepes, mint a Sense Propulse, ami követi a Salomon azon City Trail talpfejlesztési irányát, hogy a talpak egyre inkább aszfalt, könnyű, parkszerű terep orientáltak. Mivel egyre többen keresnek nagyobb csillapítású cipőt, így biztosra vesszük, hogy a Sense Propulse sikeres modell lesz!

Választás törlése
Cikkszám: L37660100.

Termék leírása

A Salomon Sense Propulse W női futócipő a City Trail kategória legújabb tagja, ráadásul egy teljesen új talppal. Míg a Salomon Sense Pro edző és versenycipőt az S-LAB termékcsalád ihlette és a természetes stílusú futást segítette a csillapítás és precíz talaj-érzés egyensúlyával, a Sense Propulse ennek a cipőnek az újragondolása azok számára, akik több csillapításra vágynak könnyű terepen és kalandos városi futáskor. Gond nélkül indulhatsz a város közepéről, futhatsz át parkokon, lépcsőzhetsz, aztán bevetheted magad a közeli erdő túraösvényeire, a Salomon Sense Propulse hű társad lesz mindebben szuper csillapítással. Az új struktúrájú talp maximális tartást biztosít könnyű terepen és kifejezetten kényelmes aszfalton! A Sense Propulse kicsit szélesebb lábfejű és lényegesen puhább cipő, mint a Sense Pro, így valószínűleg sokaknak, akiknek eddig túl szűk volt a Salomon kaptafa is végre lehetősége nyílik Salomon cipőben futni.

Technikai paraméterek:

  • Endofit™ – Az ilyen rendszerrel készült cipők nyelve szélesen átöleli a lábfejet közvetlenebb kontrollt kínálva ezzel és kevesebb kidörzsölődési lehetőséget.
  • Sensifit™ – Gyakorlatilag a cipőfűző meghosszabbítás, aminek alsó vége a középtalpba van ágyazva. Így a cipőfűző nemcsak a lábfej tetején fogja a lábad, hanem a talptól kiindulva körbeöleli a lábat nagy stabilitást adva.
  • Quicklace™ – Ez a Kevlár anyagból készült nagy szakítószilárdságú fűzőrendszer egy mozdulattal szorítható meg és oldható, valamint nem lazul fel futás közben sem. Könnyű, gyors, ellenálló és kényelmes. Vége a cipő nyelvén található kis zsebbe rejthető el.
  • Contagrip® – A Salomon saját fejlesztésű és gyártású talpa, mely nagyon jó tapadást biztosít és jól bírja a strapát.
  • Ortholite® -  Az Ortholite® talpbetét a Salomon legjobb minőségű, mely tökéletesen tartja lábad sarkadtól a lábujjaidig.
  • Pro Protection – Csak a Salomon Sense család tagjaiban megtalálható nagyon vékony és könnyű, extra védelmet és stabilitást adó filmréteg két EVA hab között.

Tetszeni fog neked…