Akció!
Salomon Wings Flyte 2 férfi terepfutó cipő
Salomon Wings Flyte 2 férfi terepfutó cipő talpaSalomon Wings Flyte 2 férfi terepfutó cipőSalomon Wings Flyte 2 férfi terepfutó cipő

Salomon Wings Flyte 2 férfi terepfutó cipő

Most: 33.990 Ft 19.990 Ft

A Salomon egyik igen közkedvelt terepfutó cipője a Wings Flyte, melynek most második, továbbfejlesztett kiadása jelent meg. A cipő kis súlyának, könnyű felépítésének és strapabírásának köszönhetően kitűnő választás terepfutáshoz, teljesítmény túrázáshoz! Átdolgozott Contagrip talpa magabiztossá tesz technikás terepen is. Kialakítása lehetővé teszi a biztonságos, gyors haladást technikás, köves terepen egyaránt. Kényelmes a tartása, felsőrésze Salomon mércével mérve kicsit szélesebb, ezért már első próbánál úgy érzed, hogy a lábadra öntötték.

Választás törlése
Cikkszám: L39471500.

Termék leírása

A Salomon Wings Flyte 2 férfi terepfutó cipő a Wings kollekció legkönnyebb modellje 310g a 42 2/3 méretben. Kényelmes kaptafa, jó csillapítás, magabiztos talajfogás teszi nagyon kedveltté azok körében, akik egy stabil, kényelmes, jó csillapítású terepfutó cipőt keresnek. Az Agile Chassis™ talpmerevítése és downhill-re optimalizált talp profiljának köszönhetően stabil, nagy tempójú lefelé futásokat tesz lehetővé. Nagyvonalú EVA középtalp segíti a köves, göröngyös talaj adta ütések csillapítását. Komfort kaptafájáért a legtöbb ember nagyon hálás.

Technikai részletek:

 • Kiválóan szellőző gyöngyvászon felső rész.
 • Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően bekötése és kioldása villámgyors.
 • Fűzőrész feletti kis zsebbe (Lace Pocket) elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki.
 • Sensifit™ – Gyakorlatilag a cipőfűző meghosszabbítás, aminek alsó vége a középtalpba van ágyazva. Így a cipőfűző nemcsak a lábfej tetején fogja a lábad, hanem a talptól kiindulva körbeöleli a lábat nagy stabilitást adva.
 • Agile Chassis™ betét a külső- és középtalp között biztosítja az ütéscsillapítást és stabilitást, segíti az izmok munkáját.
 • 3D Stretch Airmesh nyitott hálós anyag a maximális lélegzőképesség érdekében.
 • A Salomon fejlesztésű Contagrip talp biztosítja az optimális tapadást mindenféle hegyi terepen, mégsem hagyva nyomot padlón, teremben.
 • Szintetikus betét védi a lábujjakat a cipő orránál, ha valamibe belerúgnánk.
 • High Abrasion és Wet Traction Contagrip® nagy kopásállóságú külső talp, mely nedves felületen is nagyon jól tapad.
 • A nyelv magasan össze van varrva a cipővel, így biztosítva a nem kívánt kavicsok és egyéb törmelék kívül tartását.
 • Az Ortholite®-hab belső talp hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél.

További információk

Súly 250 g
Márka

Salomon

Tetszeni fog neked…