Akció!
Salomon XA Pro 3D 10y Ltd férfi terepfutó cipő
terepfutó cipő

Salomon XA Pro 3D 10y Ltd férfi terepfutó cipő

Most: 36.990 Ft 21.900 Ft

Az XA Pro modell 10 éves születésnapja alkalmából a Salomon cég egy a speciális limitált szériát dobott piacra, melynek férfi modellje ez a narancs tónusú terepfutó cipő.

A Salomon XA Pro 3D a világ egyik legsokoldalúbb terepfutó cipője, túracipője, mely 2015-re megújult, ennek köszönhetően az első lépéstől az ezredik kilométert átlépve is hihetetlenül kényelmes lesz számodra. Könnyű, strapabíró, rendkívül stabil és biztonságos egyaránt  technikás, sziklás talajon, akár futsz, túrázol, vagy gyors gyalogolsz.

Választás törlése
Cikkszám: L37886200.

Termék leírása

A Salomon XA Pro 3D férfi terepfutó cipő kiváló választás terepfutásra, teljesítménytúrára, könnyedebb, vagy teljesítménytúrákra. Kialakítása lehetővé teszi a biztonságos, gyors haladást technikás, köves terepen egyaránt. Kényelmes a tartása, már első próbánál úgy érzed, hogy a lábra öntötték (Sensifit™).  Bekötése, kioldása villámgyors a Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően: egy mozdulattal kioldható és behúzható. A fűzőrész feletti kis zsebbe elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki (Lace Pocket). Könnyű, tömege 350 gramm. A talprész technológia egy újításnak köszönhetően strapabíróbbá, tartósabbá tette. A rétegelt talp egy többfunkciós stabilizátorként funkcionál (Molded EVA). Jobb talajérzetet biztosít, növeli a futás, gyaloglás hatékonyságát. A külső Contagrip® talp sárvető mintázatú, kifejezetten kevesebb plusz súlyt kell így alkalmasint cipelned!

Visszatérve a belső talpra, az Ortholite®-hab belső talp hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél.

  • Kis zseb fűző számára
  • Quicklace fűző
  • Sensifit
  • Gumis lábujjvédő
  • Contragrip talp
  • Szín: Black/Red/Green

További információk

Súly 350 g

Tetszeni fog neked…