Akció!
terepfutó cipő

Salomon XA Pro 3D GTX 10y Ltd férfi terepfutó cipő

Most: 44.990 Ft 22.900 Ft

Az XA Pro modell 10 éves születésnapja alkalmából a Salomon cég egy a speciális limitált szériát dobott piacra, melynek férfi modellje ez a piros tónusú terepfutó cipő.

 

A Salomon XA Pro 3D GTX a világ egyik legsokoldalúbb terepfutó cipője, túracipője, mely 2015-re megújult, ennek köszönhetően az első lépéstől az ezredik kilométert átlépve is hihetetlenül kényelmes lesz számodra. Könnyű, strapabíró, rendkívül stabil és biztonságos egyaránt  technikás, sziklás talajon, akár futsz, túrázol, vagy gyors gyalogolsz.

Választás törlése
Cikkszám: L38191100.

Termék leírása

A Salomon XA Pro 3D GTX 10y Ltd férfi terepfutó cipő kiváló választás terepfutásra, teljesítménytúrára, könnyedebb, vagy teljesítménytúrákra. Kialakítása lehetővé teszi a biztonságos, gyors haladást technikás, köves terepen egyaránt. Kényelmes a tartása, már első próbánál úgy érzed, hogy a lábra öntötték (Sensifit™). Gore-Tex membrán biztosítja a tökéletes vízállóság mellett a légzőképességet, vagyis a száraz lábakat. Bekötése, kioldása villámgyors a Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően: egy mozdulattal kioldható és behúzható. A fűzőrész feletti kis zsebbe elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki (Lace Pocket). A férfi terepfutó könnyű, tömege mindössze 405 gramm (42,5). A talprész technológia egy újításnak köszönhetően strapabíróbbá, tartósabbá tette. A rétegelt talp egy többfunkciós stabilizátorként funkcionál (Molded EVA). Jobb talajérzetet biztosít, növeli a futás, gyaloglás hatékonyságát. A külső Contagrip® talp sárvető mintázatú, kifejezetten kevesebb plusz súlyt kell így alkalmasint cipelned!

Visszatérve a belső talpra, az Ortholite®-hab belső talp hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél.

  • Kis zseb fűző számára
  • Quicklace fűző
  • Sensifit
  • Gore-Tex membrán
  • Gumis lábujjvédő
  • Contragrip talp
gore-tex anyag

Gore-Tex® anyag felépítése

A GORE-TEX ® termék technológiával készült ruházati cikkek hosszútávú víz-, és szélállóságot, valamint optimális szellőzést nyújtanak. Strapabíró termékek, melyek maximális védelmet és komfortot garantálnak viselőjük számára. A két réteges kialakítás, amit a GORE-TEX ® termékekhez használnak, sokféle outdoor tevékenységhez alkalmas. A GORE-TEX ® membrán a külső rétegre kerül ragasztásra, belülre további bélés kerül, mely a magas komfortot és sokoldalúságot garantálja.

További információk

Súly 405 g

Tetszeni fog neked…