Akció!
női terepfutó cipő
női terepfutó cipőnői terepfutó cipőnői terepfutó cipőnői terepfutó cipő

Salomon XA Pro 3D W női terepfutó cipő

Most: 36.990 Ft 25.890 Ft

A Salomon XA Pro 3D a világ egyik legsokoldalúbb férfi terepfutó cipője, túracipője 2015-re megújult, ennek köszönhetően az első lépéstől az ezredik kilométert átlépve is hihetetlenül kényelmes lesz számodra. Könnyű, strapabíró, rendkívül stabil és biztonságos egyaránt  technikás, sziklás talajon, akár futsz, túrázol, vagy gyorsgyalogolsz.

Választás törlése
Cikkszám: L37080800.

Termék leírása

A Salomon XA Pro 3D női terepfutó cipő kiváló választás terepfutásra, teljesítménytúrára, könnyedebb, vagy teljesítménytúrákra. Kialakítása lehetővé teszi a biztonságos, gyors haladást technikás, köves terepen egyaránt. Kényelmes a tartása, már első próbánál úgy érzed, hogy a lábra öntötték (Sensifit™).  Bekötése, kioldása villámgyors a Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően: egy mozdulattal kioldható és behúzható. A fűzőrész feletti kis zsebbe elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki (Lace Pocket). Könnyű, tömege 350 gramm. A talprész technológia egy újításnak köszönhetően strapabíróbbá, tartósabbá tette. A rétegelt talp egy többfunkciós stabilizátorként funkcionál (Molded EVA). Jobb talajérzetet biztosít, növeli a futás, gyaloglás hatékonyságát. A külső Contagrip® talp sárvető mintázatú, kifejezetten kevesebb plusz súlyt kell így alkalmasint cipelned!

női terepfutó cipő

Salomon XA Pro 3D W női terepfutó cipő Contagrip talpa

Visszatérve a belső talpra, az Ortholite®-hab belső talp hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél.

  • Kis zseb fűző számára
  • Quicklace fűző
  • Sensifit
  • Gumis lábujjvédő
  • Contragrip talp
  • Szín: Black/Red/Green

További információk

Súly 350 g

Tetszeni fog neked…