Akció!
Salomon XR Crossmax 2 CS Black-Black-Fluo Green

Salomon XR Crossmax 2 CS férfi terepfutó cipő

Most: 42.990 Ft 24.900 Ft

A Salomon XR Crossmax 2 CS Black-Black-Fluo Green férfi terepfutó cipőt arra tervezték, hogy az ajtódtól az erdőig is jól teljesítsen, majd pedig terepen. Többfajta felszínen használhatod, miközben könnyű súlya miatt szinte észrevétlen marad a lábadon.

Választás törlése
Cikkszám: L35556400.

Termék leírása

A Salomon XR Crossmax 2 CS Black-Black-Fluo Green férfi terepfutó cipő lényege az, hogy városban ajtótól, aszfalton indulva és valahova parkba, város széli erdőbe kifutva mindkét terepen jó megoldás. Egy igazi sokoldalú cipő városiaknak – ebben a kategóriában a top model.

A Sensiflex betét a lábujjaknak kedvez elsődlegesen, kellően tart, mégis szabadságot ad a lábujjaknak. A talprész belső egysége a terephez dinamikusan igazodik, így optimálisabb az energiaátvitel. A belső talp kivehető és mosható. Az Ortholite®-hab belső talp hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél. A külső talprész a jó talajfogást biztosító, sárvető mintázatú Contagrip® talp.

Az Endofit nyelv rész kemény, varrás nélkül (seemless) simul a lábra és a cipő talprészétől indul oldalról, jól megfogva azt. A cipő bekötése, kioldása villámgyors a Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően: egy mozdulattal kioldható és behúzható. A fűzőrész feletti kis zsebbe elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki (Lace Pocket). A felsőrész anyaga CLIMASHIELD™ lélegző membrán, ami jól szellőzik, 360 fokban vízálló membárnos betéttel ellátott cipő, a Salomon saját fejlesztésű anyaga – sokan nagyon szeretik. A cipő így könnyű, tömege 320 gramm (UK 8,5).

További információk

Súly 320 g

Tetszeni fog neked…