Akció!
hibrid futódzseki
hibrid futódzsekihibrid futódzseki

The North Face Never Stop Running Wind Jacket hibrid női futódzseki

Most: 20.900 Ft 16.990 Ft

Zárd ki a hideg, szeles futások harapását ezzel az ultra könnyű, DWR vízlepergető bevonatú hibrid héjkabáttal, amit a hálós betétek tesznek a hajtós futásokon is szuper felszereléssé.
Sokan nem értik, hogy mit ér egy ennyire vékony, pehelysúlyú kabát a hideg ellen. A működését gyakorlatilag úgy kell elképzelni, mint az üvegházakét. Az üvegház sem melegít önmagában, csak befogja a Nap melegét és nem engedi hűvös időben sem elillanni. Pont ugyanezt teszi ez a szuper vékony futódzseki is, nem engedi elillanni a test saját hőjét, hanem a kabáton belül tartja, kellemes klímát biztosítva aktív mozgás közben is, ráadásul nem engedi, hogy a kimelegedett, vagy izzadt testet megfújja a szél.

hibrid futódzseki

The North Face Never Stop Running Wind Jacket hibrid női futódzseki

Választás törlése
Cikkszám: T0CE0REEK.

Termék leírása

A The North Face Never Stop Running Wind Jacket hibrid női futódzseki tökéletes választás őszre-télre, hűvös időjárásra, vagy nyári magashegyi futásokra, túrákra, teljesítménytúrázásra. 89,6 g súlya miatt nem sokat filózik rajta az ember, hogy magával vigye-e. Ha éppen mégsem kell, saját zsebébe elcsomagolható és akár zsebre is vágható.

hibrid futódzseki

The North Face Never Stop Running Wind Jacket hibrid női futódzseki

hibrid futódzseki

The North Face Never Stop Running Wind Jacket hibrid női futódzseki háta

Épp csak annyi komfortot nyújt, hogy ne fázz szeles, hűvös időben. Vékony, lélegző anyagának és a szükséges helyeken hálós betéteinek köszönhetően komoly tempó mellett is tökéletes klímát biztosít.

Technikai specifikáció:

  • Hibrid konstrukció
  • Cipzáras mellzseb
  • Fényvisszaverő lógók
  • Saját zsebébe elcsomagolható
  • DWR kezelésű a vízlepergető hatásért
  • Súlya: 89,6 g

 

Tetszeni fog neked…