Akció!
vízálló futódzseki
vízálló futódzsekivízálló futódzsekiThe North Face Storm Stow vízálló női futódzsekivízálló futódzsekivízálló futódzseki

The North Face Storm Stow női vízálló futódzseki

Most: 43.900 Ft 35.990 Ft

Ahogy a szuper könnyű vízálló futódzseki neve is mutatja, elrejtőzhetsz benne bármilyen vihar elől. A fotóink mutatják, hogy saját ujjába összecsukva mekkora, és a mérlegen látszik, hogy a súlya nemcsak a katalógus leírása szerint szuper. A női M-es kabát súlya 130g! A női futódzseki nem egyszerűen kisebb mint a férfi, hanem a női test igényeire lett szabva!

Így nem okozhat sok fejtörést, hogy magaddal vidd-e ezt a jó kis cuccot vagy sem, amikor nekivágysz egy új kalandnak.

Választás törlése
Cikkszám: T0CCU5BDZ.

Termék leírása

Ultrakönnyű és teljesen vízálló a The North Face Storm Stow futódzseki, amit ráadásul hihetetlen kicsire összecsukva vihetsz magaddal, amikor éppen nincs rá szükség. Ez a szuper kabát a The North Face Flight Series™ termékcsaládjába tartozik, ami multisport rajongóknak lett kitalálva. Ultra könnyűek és multifunkcionálisak, a kis csomagméret pedig magától értetődik. Olyan aktív embereknek fejlesztették, akik akár többféle kalandban is részt vesznek egy nap.

A vízállóságról és szuper lélegző képességről a The North Face régóta bevált HyVent® 2.5L anyaga gondoskodik és a hegesztett varrásokkal, valamint az YKK AquaGuard vízálló cipzárjával lesz tökéletes. Hab a tortán az állítható és elcsomagolható sildes kapucni, hogy ne legyen útban amikor nem kell. Illetve egy nagy újdonság van deréknál, ami nekünk nagyon tetszik, nevezetesen, hogy a kabátot deréknál lehet behúzni és nem csípőnél a kabát alján, ami az amúgy is szűk szabással együtt tökéletesen simul a testre. Így nem egy felfújt zsákban kell futnod még akkor sem, amikor a nagy (menet)szélben behúzod a zsinórt. Emellett a hosszabbra szabott hátrész a teljes hátat és derekat is takarja akkor is, ha deréknál össze van húzva a kabát, tehát aktív mozgás közben, vagy akár bringára pattanva sem fog kilógni a derekad.

futódzseki

A cipzár húzókájába befűzhető a fülhallgató zsinórja.

A cipzárnak van még két különlegessége:

 • A húzókába befőzhető a fülhallgató zsinórja, ami így nem repked az arcod előtt.
 • Ha lefelé fordítod a cipzár szárát, azzal fixálod a kocsit, így a cipzár nem nyílik ki akkor sem, ha a kabátot szaggatja a (menet)szél. Ha viszont felfelé fordítod a cipzár szárát, akkor szabadon fut a kocsi, így futás, vagy akár bringázás közben fél kézzel is tudsz nyitni a kabáton, ha forrósodik a hangulat.

Mindezek egy szuper héjkabátot eredményeznek, ami nem hagy cserben akkor sem, amikor ronda időben futsz kint a természetben.

vízálló futódzseki

The North Face Storm Stow vízálló női futódzseki csak 130g és saját ujjába öklömnyire csukható össze

Technikai specifikáció:

 • Hegesztett, vízálló varrások
 • Hátul hosszabb szabás
 • Teljesítmény orientált szűk szabás
 • YKK AquaGuard Vislon cipzár
 • Állítható és összecsukható sildes kapucni
 • Állítható derék
 • Reflektív lógó
 • Bal ujjába csomagolható
 • Súlya kb: 130 g (mérettől függően)

Tetszeni fog neked…