Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Fritschi Vipec Evo 12 túrasí kötés 90 mm sífékkel
Fritschi Vipec Evo 12 túrasí kötés 90 mm sífékkel
211 500 Ft

Fritschi Vipec Evo 12 túrasí kötés 90 mm sífékkel

Fritschi Vipec Evo 12 túrasí kötés 90 mm sífékkel
Fritschi Vipec Evo 12 túrasí kötés 90 mm sífékkel

Maximális biztonság, a tökéletes nap garanciája. Kitűnő hegymeneti és lesikló tulajdonságának köszönhetően tökéletes választás bármilyen sítúra naphoz, bármilyen terepen, bármilyen hó kondíciók mellett. Könnyű kezelhetőség és kiemelkedő erőátvitel nyújt önbizalmat a sí kezelésében főleg keményebb hóviszonyok esetén. A sokoldalú Vipec Evo jó választás tapasztalt sítúrázóknak és kezdőknek egyaránt. Egy igazi multi talentum, ideális a kihívást jelentő lesiklásokkal tarkított komoly túrákhoz és remek a havas lejtők túrasín való élményekkel teli felfedezéséhez, ahol nem a teljesítmény a lényeg.

211 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 115 Ft
Részletek

A Pin rendszerű kötések piacát évekkel ezelőtt forradalmasító Vipec túrasí kötés család a folyamatos fejlesztés következtében egyre kifinomultabb, legújabb verziója a Vipec Evo 12 modell. Nem kell többé a minimális súly és a kompromisszummentes biztonság között választanod, hiszen az Evo mindössze 500 grammos súly mellett az alpesi kötések biztonságát garantálja lesiklás és hegymenet közben egyaránt. Az EVO masszív orrkötésébe könnyebb belelépni, komfortosabb és stabilabban tart, mint az eddigi Vipec modellek, praktikus kezelése, kimagasló biztonsági, valamint technikai megoldásai pedig minden sítúrát tökéletessé tesznek. Megújított orrkötésébe könnyebb a belépés, komfortosabban és stabilabban tart, a DIN-skála szerint állítható kioldó rendszer pedig biztosan old lesiklás és mászás során egyaránt. Az orrkötés 13 milliméteres oldalirányú flexibilitása megakadályozza a véletlen oldásokat és az abból eredő sérüléseket valamint sikeresen csökkenti a sít, a kötést és a sízőt érő oldalirányú fizikai behatásokat. Szintén a DIN-skála szerint állítható masszív, a zavaró oldalirányú tekeredésnek ellenálló sarokkötése stabilan tart, a mászás és lesiklás váltása könnyedén, a kötés oldása nélkül elvégezhető, a magasító betétek révén állítható háromlépcsős sarokemelő rendszer pedig garantálja a lépés teljes kényelmét és maximális hatékonyságát.

 

Technikai jellemzők:

  • Célcsoport: tapasztalt és kevésbé tapasztalt sítúrázóknak egyaránt, akiknek a biztonság és az energiatakarékos sí kontroll prioritás.
  • Továbbfejlesztett, könnyebb és stabilabb belépést garantáló orrkötés
  • Fix sarok egység: az alpesi kötésekhez hasonlóan fix, nem forgó sarokrésznek köszönhetően a sarok mindig merev marad, kiemelkedő az erőátvitelt biztosítva a síre.
  • A 10 mm hosszúság kompenzációnak köszönhető egyenletesen stabil éltartás és nagyon jó agilitás biztosított a sínek, annak természetes flexibilitásának megtartása mellett. Ez a hosszúság kompenzáció a kulcsa a sí görbületétől független mindig beállítás szerinti DIN nyitási erőnek. Ennek köszönhetően a bakancs nem szorulhat a kötésbe és nincs nem kívánt nyitás sem.
  • A magas minőségű alapanyagok optimális kombinációja révén kis súly mellett maximális stabilitást és rugalmasságot nyert a kötés.
  • Az alpesi kötésekre jellemző biztonságot nyújtó oldalirányú nyitás az orrkötésnél és frontális nyitás a sarokrészen garantálja a sérülések megelőzését és a bakancs biztos tartását minden szituációban.
  • DIN-skála szerint állítható oldással ellátott orrkötés az akaratlan oldásokat megakadályozó 26 (13-13) milliméteres oldalirányú szabad mozgással.
  • Kiemelkedő oldalirányú stabilitással rendelkező, DIN-skála szerint állítható frontális oldással rendelkező sarokkötés.
  • Vészoldás az orrkötésen mászás közben jelentős külső behatás esetén.
  • Az orrkötés oldó karja a sarok oldása után, a bakancs előremozdulása során az orr részre kifejtett nyomás hatására az orrkötést is automatikusan oldja a sérülésmentes, teljes oldás érdekében
  • A sí és gyalogló funkciók egyszerűen, az orrkötés oldása nélkül állíthatóak.
  • Könnyen állítható, három színtű (0, 1, 2) sarokemelő betétek a lépésfunkció maximális komfortjáért és hatékonyságáért
  • A magas minőségű alapanyagok optimális kombinációja révén kis súly mellett maximális stabilitást és rugalmasságot nyert a kötés. A nagy erőknek kitett alkatrészek fémből (edzett acél, kovácsolt alumínium, fémötvözet) készülnek a biztonság és tartósság érdekében
  • Karbon szál erősítésű high-tech műanyag orrkötés-ház, még robusztusabb, erősebb és tartósabb.
  • Cserélhető szürke, zöld, mályva színű "Color clip" műanyag betétek, hogy szettedhez igazíthasd a kötés színét.
  • 90 milliméteres sífékkel, 25 milliméteres állíthatóságot biztosító vezetősínnel szállítjuk
  • Kompatibilis sí középszélesség: >70 mm, ideális sí szélesség: 75-110 mm
  • Tömeg: 500 g/db (sífék nélkül)
  • Sífék tömege: 80 g
  • DIN: 4-12, ami a kis súlyú síelőknek és biztonságot és magabiztosságot nyújt síelés közben
                      Adatok
                      Tipus szerint
                      Kötés
                      Sífék mérete
                      90 mm
                      Cikkszám
                      004019
                      Kiegészítő termékek
                      Hasonló termékek