Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Maurten GEL 100 CAF 100 energia zselé 40 g
Maurten GEL 100 CAF 100 energiazselé 40 g
1 750 Ft

Maurten GEL 100 CAF 100 energiazselé 40 g

Maurten GEL 100 CAF 100 energia zselé 40 g
Maurten GEL 100 CAF 100 energia zselé 40 g

Felejts el mindent, amit eddig az energiazselékről tudtál! A Maurten GEL 100 CAF 100 = energia természetes hydrogel-be zárva. Minden tasak 100 mg koffeint és 25 g szénhidrátot biztosít testednek. 7 természetes összetevőből áll, többek között barna algából és gyümölcs pektinből és nem tartalmaz sem színezéket, sem tartósítószert.

Kiszerelés :
1 750 Ft
Egységár: 43 750,00 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Részletek

A GEL 100 CAF 100 100 mg koffeint tartalmaz, 1,5 eszpresszónak megfelelő mennyiséget, ami igen sok a piacon található tradicionális energiazselékhez képest. 25 g szénhidrátot biztosít testednek fruktóz és glükóz egyedülálló (0,8:1 arányú) keverékén keresztül. Mint minden Maurten termék, ez az energiazselé is vegán termék és nem tartalmaz hozzáadott ízanyagokat, színezékeket, tartósítószert.

Használd a GEL 100 CAF 100 energiazselét önmagában rövidebb távokon vagy más Maurten termékekkel kombinálva, hogy megfelelő mennyiségű szénhidráttal vértezd fel magad hosszabb versenyeken, edzéseken.

 

Miért koffein?

A koffein hatásos az élénkség és koncentráció fenntartásában miközben csökkenti a fájdalom és megerőltetés érzését, melyek sport közben hasznos tulajdonságok. A GEL 100 CAF 100 energiazselé önmagában vagy más koffein forrásokkal együtt segít koffeint juttatni a szervezetbe, illetve elérni az adott sport aktivitáshoz szükséges koffein szintet.

 

Hogyan működik?

A GEL 100 CAF 100 energiazselé a hydrogel∗ technológián alapul. A hydrogel formula teszi lehetővé, hogy a szénhidrát a gyomorból könnyen és gyorsan kerüljön a bélbe, ahonnan a víz, só és szénhidrátok akadálytalanul szívódnak fel. (∗szabadalmaztatott eljárás)

 

Az energia mennyisége:

Jól ismert, hogy testünk kb. 60 g szénhidrátot képes feldolgozni óránként glükóz és maltodextrin formájában (glükóz polymer). Fruktóz és glükóz/maltodextrin 0,5:1 arányú kombinációjában azonban akár 90 g-ot is óránként. Legújabb kutatások megmutatták azonban, hogy a megnövelt fruktóz tartalom még nagyobb hasznosulást tesz lehetővé. A GEL 100 CAF 100 0,8:1 arányú fruktóz- aránya tovább növeli a szénhidrát hasznosulását a szervezetben és adagonként 25 g szénhidrát bevitelt biztosít.

 

Szájhigiénia: A legtöbb energiazselé és italpor a piacon savakat és aromákat tartalmaz. A sav károsíthatja a szájüreg egészségét, mely gyulladást okozhat, ami negatívan befolyásolja a teljesítményt. A Maurten termékek természetes összetevőkből állnak és közel neutrális pH-val rendelkeznek, ezért igen alacsony hatást gyakorolnak a szájüreg egészségére. A Hydrogel szinte kapszulába zárja szénhidrátot a Maurten termékekben, ezért azok minimálisan kerülnek csak kapcsolatba a fogakkal.

 

Használat: Fogyaszd az energiazselét percekkel a verseny/edzés előtt, a tevékenység közben vagy akár utána.

 

  • 40 grammos kiszerelés
  • Semleges ízű, enyhén édeskés. Természetes összetevői nem rossz ízűek, így azok elfedésére, módosítására ízesítés által sincs szükség.
  • Víztiszta, zselé állagú
  • Kimondottan hosszútávú és/vagy intenzív, megterhelő sporttevékenységekhez kifejlesztett energiazselé
  • Könnyen megemészthető hydrogél technológia
  • Csak természetes összetevők
  • Színezőanyag mentes
  • Tartósítószer mentes
  • Vegan
  • Gluténmentes és általában mentes minden általános allergéntől. A termelést az FDA, valamint a Fødevarestyrelsen (dán) és Livsmedelsverket (svéd) hatóságok ellenőrzik rendszeresen.
  • A termék 100 mg koffeint tartalmaz, amely segíti a koncentrálóképesség fenntartását extrém megerőltetés közben is

Összetétel: víz, glükóz, fruktóz, kalcium-karbonát, koffein, glükonsav, nátrium-alginát.

 

Tápanyag és energiaértékek: 100 g / 40 g (1 adag)

  • Kalória: 1063 kJ, 250 kcal / 425 kJ,100 kcal
  • Zsírok: 0 g / 0 g, amelyből telített zsírsavak: 0 g / 0 g
  • Szénhidrát: 62,5 g / 25 g, melyből cukor: 62,5 g / 25 g
  • Fehérje: 0 g / 0 g
  • Só: 138,5 mg / 55 mg

Figyelmeztetés: Napfénytől védett, jól szellőző, száraz helyen tárolandó. A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó. Terhes nőknek nem javasolt! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást! A szavatossági időt jelző dátum (év/hónap/nap) a termék csomagolásán található. Mivel a termék nem tartalmaz tartósítószert, ezért bekeverés után 24 órán belül elfogyasztandó!

Adatok
Tulajdonság
Gluténmentes, Laktózmentes, Vegán, Koffeinmentes, Vegetáriánus, Aszpartám mentes
Tipus szerint
Energia gélek
Szükséglet szerint
Energiaszint növelés, Teljesítmény közbeni táplálkozás, Edzés utáni termékek, Edzés előtti termékek, Éhség menedzsment
Cikkszám
13002
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek