Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Maurten GEL 160 energiazselé 65 g
Maurten GEL 160 energiazselé 65 g
2 100 Ft

Maurten GEL 160 energiazselé 65 g

Maurten GEL 160 energiazselé 65 g
Maurten GEL 160 energiazselé 65 g
Maurten GEL 160 energiazselé 65 g
Maurten GEL 160 energiazselé 65 g

Hosszút mész? Vidd a nagyobbat! Ilyen egyszerű. A GEL 160 azoknak a sportolóknak szól, akik több energiát igényelnek egy tasakban. 40 g szénhidrát egy adagban, még mindig hydrogel, még mindig a legtisztább, még mindig színezék nélkül, még mindig tartósítószer nélkül.

Kiszerelés
65 g
2 100 Ft
Egységár: 32 307,69 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 21 Ft
Részletek

A világ első energiazseléje, mely a hydrogel technológia előnyeit aknázza ki. 6 természetes összetevőből áll és nem tartalmaz sem színezőanyagokat, sem tartósítószereket. 65 g kiszerelésben kerül forgalomba, mely 40 g szénhidrátot tartalmaz. Használható edzés előtt, közben és után is.

Az állóképességi sportban a teljesítmény fenntartásához elengedhetetlen a szénhidrát pótlás. Néha ez nem is olyan könnyű. Frissítünk amikor tudunk, bírunk. Egy hektikus verseny, a kemény körülmények mind befolyásolják mikor tudunk enni, inni. Minél messzebb kell jutni, annál több szénhidrátra van hozzá szükség a teljesítmény fenntartásához. A GEL 160 segít az óránkénti megfelelő mennyiségű szénhidrát bevitelében, így még több lehetőséget ad, hogy a tökéletes stratégiával edzhess, versenyezhess.

 

Hogyan működik?

A GEL 160 energiazselé a hydrogel∗ technológián alapul. A hydrogel formula teszi lehetővé, hogy a szénhidrát a gyomorból könnyen és gyorsan kerüljön a bélbe, ahonnan a víz, só és szénhidrátok akadálytalanul szívódnak fel. (∗szabadalmaztatott eljárás)

 

Az energia mennyisége:

Tanulmányok kimutatták, hogy az emberi szervezet akár 90 g szénhidrát hasznosítására is képes óránként. Legutóbbi kutatások alapján bebizonyosodott, hogy a 0,8:1 glükóz:fruktóz arány még ennél is nagyobb szénhidrát hasznosulást tesz lehetővé, akár 100 g/órát! A GEL 160 ezzel a speciális aránnyal lett kifejlesztve. Egy adag 40 g szénhidrátot tartalmaz. Fogyassz 2-3 tasak gélt óránként és máris élvezheted az óránkénti 100 g szénhidrát erejét.

 

Szájhigiénia: A legtöbb energiazselé és italpor a piacon savakat és aromákat tartalmaz. A sav károsíthatja a szájüreg egészségét, mely gyulladást okozhat, ami negatívan befolyásolja a teljesítményt. A Maurten termékek természetes összetevőkből állnak és közel neutrális pH-val rendelkeznek, ezért igen alacsony hatást gyakorolnak a szájüreg egészségére. A Hydrogel szinte kapszulába zárja szénhidrátot a Maurten termékekben, ezért azok minimálisan kerülnek csak kapcsolatba a fogakkal.

 

Használat: Fogyaszd az energiazselét pár perccel a verseny/edzés előtt, a tevékenység közben vagy akár utána.

 

  • 65 grammos kiszerelés
  • 40 g szénhidrát/adag
  • Semleges ízű, enyhén édeskés. Természetes összetevői nem rossz ízűek, így azok elfedésére, módosítására ízesítés által sincs szükség.
  • Víztiszta, zselé állagú
  • Kimondottan hosszútávú és/vagy intenzív, megterhelő sporttevékenységekhez kifejlesztett energiazselé
  • Könnyen megemészthető hydrogél technológia
  • Csak természetes összetevők
  • Színezőanyag mentes
  • Tartósítószer mentes
  • Vegan
  • Koffeinmentes
  • Gluténmentes és általában mentes minden általános allergéntől. A termelést az FDA, valamint a Fødevarestyrelsen (dán) és Livsmedelsverket (svéd) hatóságok ellenőrzik rendszeresen.

Összetétel: víz, glükóz, fruktóz, kalcium-karbonát, glükonsav, nátrium-alginát

Tápanyag és energiaértékek: 100 g / 65 g (1 adag)

  • Kalória: 1063 kJ, 250 kcal / 680 kJ,160 kcal
  • Zsírok: 0 g / 0 g, amelyből telített zsírsavak: 0 g / 0 g
  • Szénhidrát: 62,5 g / 40 g, melyből cukor: 62,5 g / 40 g
  • Fehérje: 0 g / 0 g
  • Só: 125 mg / 80 mg

Figyelmeztetés: Napfénytől védett, jól szellőző, száraz helyen tárolandó. A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást! A szavatossági időt jelző dátum (év/hónap/nap) a termék csomagolásán található. Mivel a termék nem tartalmaz tartósítószert, ezért bekeverés után 24 órán belül elfogyasztandó!

Adatok
Tulajdonság
Gluténmentes, Laktózmentes, Vegán, Koffeinmentes, Vegetáriánus, Aszpartám mentes
Tipus szerint
Energia gélek
Szükséglet szerint
Energiaszint növelés, Teljesítmény közbeni táplálkozás, Edzés utáni termékek, Edzés előtti termékek, Éhség menedzsment
Cikkszám
12102
Kiegészítő termékek