Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Nikwax Nubuck&Sued Proof™ nubuk és velúr bőr cipő impregnáló spray 300 ml
Nikwax Nubuck&Sued Proof™ nubuk és velúr bőr cipő impregnáló spray 300 ml
5 690 Ft

Nikwax Nubuck&Sued Proof™ nubuk és velúr bőr cipő impregnáló spray 300 ml

A Nikwax Nubuck&Sued Proof™ nubuk és velúr bőr cipő impregnáló spray kiváló vízállóságot ad gyárilag vízálló lábbeliknek. Használata mellett a cipő lélegző képessége változatlan marad. A termék remekül használható továbbá kirepedezett övekhez is, illetve utcai cipőket és csizmákat is érdemes vele kezelni, mert elkerülhető vele többek között a sócsíkok kialakulása és távol tartja a többi szennyeződést is az amúgy is kényes nubuk és velúr anyagoktól akkor is, ha azok amúgy gyárilag nem vízállóak.

Kiszerelés :
5 690 Ft
Egységár: 18 966,67 Ft/liter
A vásárlás után járó pontok: 57 Ft
Részletek

A Nikwax Nubuck&Sued Proof™ nubuk és velúr bőr cipő impregnáló egy vízbázisú folyadék vízálló membrános nubuck és velúr bőr lábbelik, továbbá övek és táskák impregnálására. Szórófejes adagolójának köszönhetően egyszerűen és gyorsan felvihető a kezelendő felületre, száradás után pedig már használható is a cipő, vagy bakancs. Gore-Tex®, SympaTex®, eVent® membrános cipők vízállóságát állítja helyre lélegzőképességük megtartása mellett. A nubuk és velúr bőr cipők könnyen és gyorsan megszívják magukat vízzel, ilyenkor a cipő lélegzőképessége jelentősen csökken. Az impregnálással a cipő élettartama jelentősen nő, lélegzőképessége pedig nagyban megnő, így viselete sokkal komfortosabb, kellemesebb. Mindig csak tiszta felületet szabad impregnálni. A cipő tisztításához a Nikwax Footwear Cleaning Gel™ cipőtisztító gélt javasoljuk.

Gyárilag nem vízálló lábbeliket nem tesz vízállóvá, mégis érdemes akár az ilyen cipőket is kezelni vele, mert így kevesebb nedvességet és koszt, sarat, latyakot szív magába az anyag.


Technikai paraméterek:

  • Szórófejes kivitelének köszönhetően könnyen és gyorsan felvihető a bőrfelületre
  • Tiszta nedves bőrfelületre kell felvinni
  • Kezelés után azonnal tartós vízlepergető réteget képez (DWR) miközben a lélegzőképességet is javítja.
  • Vízbázisú, hajtógáz nélküli, nem gyúlékony, környezetbarát anyag. Nem tartalmaz káros oldószereket, sem illó szerves vegyületeket (VOCs) és teljesen fluorkarbon mentes.
  • Űrtartalom: 300 ml


 

Adatok
Tulajdonság
Környezetbarát, Folyadék
Felhasználási terület
Cipőkhöz
Típus szerint
Impregnálók
Cikkszám
777300
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek