Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Optimus Crux Weekend HE Cook System főző szett 0,95 L

Még gondolkodnod sem kell azon, hogy milyen gázfőző és edény működne legjobban azokon az outdoor kalandjaidon, ahol a kényelem mellett a felszerelés tömegének alacsonyan tartása is fontos szempont. Az Optimus minden szempontot figyelembe véve megalkotta a Crux Weekend HE Cook System főző szettet, hogy a lehető legjobban kiélvezhesd a természetben töltött időt.

Kifutó termék
13
33 990 Ft 
29 500 Ft
Kezdete: 2024.07.22   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 13
Megtakarítás 4 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Ultra könnyű, 358g össztömegű készlet, ami tartalmaz egy pillesúlyú Optimus Crux gázfőzőt és - egy öntést segítő kialakítású - edényből, valamint egy strapabíró, edényfedélként is funkcionáló serpenyőből álló szuper könnyű Weekend HE Cook szettet. Ügyelve a részletekre az edénykészlet mindkét elemét tapadásmentes bevonattal látta el a gyártó. Az egyszerű, praktikus hálós hordozó táska elegendő helyet kínál a készlet mellet egy-egy külön beszerezhető 220g-os gázpalacknak és összehajtható evőeszköznek is. Alakítsd az igényeidhez, vidd magaddal az egész készletet, vagy akár csak az egyes elemeit attól függően, hogy mi passzol legjobban az éppen aktuális kalandodhoz.

Technikai jellemzők:

  • Üzemanyag típus: LPG gáz
  • Átlagos égési idő: Akár 90 perc maximális teljesítményen (220g-os gázpalackkal)
  • Méret: 165mm X Ø 124mm
  • 1 liter víz átlagos forralási ideje: Kb. 3 perc/liter (függ a klímától, a tengerszint feletti magasságtól és még sok egyéb tényezőtől)
  • Teljesítmény: 3000W
  • Tömeg: 358g
  • Űrtartalom: 0,95 liter

Készlet tartalma: Összehajtható Crux stove gázfőző (83g); 0,95 literes kemény eloxált alumíniumból készült hőcserélő edény tapadásmentes bevonattal, kiöntővel és méretjelekkel; Fedőként is használható serpenyő; Hálós tárolózsák; Neoprén tároló gázfőző tárolására; Használati útmutató

Figyelmeztetés: Soha ne tegyen üres edényt égő tűzhelyre, mert ez károsíthatja a hőcserélőt, tüzet-, valamint égést- és egyéb komoly sérülést okozhat.

Adatok
Cikkszám
8019743
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek