Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Suunto Core Standard Elastomer Strap Black óraszíj

A Suunto Core Standard Elastomer Strap Black egy kiváló minőségű elastomer óraszíj. A csomag az óraszíjon kívül tartalmazza a felszereléshez szükséges alkatrészeket is.

11 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Részletek

A Suunto Core Standard Elastomer Strap Black óraszíj minden Core modellhez alkalmas óraháztól függetlenül. Az óraszíj cseréjével egészen új arculat adható az órának. Megvalósíthatod egyedi design elképzelésedet, vagy akár alkalomhoz illően változtathatod órád megjelenését. A szíjak cseréjével minimális költséggel lehet akár egy vagány sportos és egy elegáns órád is.

Az új generációs Core óraszíjak puha szilikon anyagból készültek, így nagyon kényelmesek, kellemes érzést nyújtanak a bőrön, és nem színeződnek el a világos szíjak sem. Így a fehér fehér, a sárga sárga marad hosszú éveken keresztül.

Webáruházunkban lehetőség van Core órát rendelni a gyári felszereltségtől eltérő szíjjal is, vedd figyelembe, hogy ez azonban módosíthatja az árat. Kérésre tudunk a kívánt változatról képet küldeni vásárlás előtt, vagy a boltunkban megmutatni a változatokat.

Adatok
Cikkszám
100016140
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek