Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Trek'n Eat gyorsétel Zöldségfasírt 150g
Trek'n Eat gyorsétel Zöldségfasírt 150g
3 690 Ft

Trek'n Eat gyorsétel Zöldségfasírt 150g

Trek'n Eat gyorsétel Zöldségfasírt 150g
Trek'n Eat gyorsétel Zöldségfasírt 150g
Trek'n Eat gyorsétel Zöldségfasírt 150g

A vegetáriánus kínálat része reggelire vagy könnyű vacsorára, akár útravalónak is szendvicsbe, ha húsmentes alternatívát keresel. A Trek'n Eat fehérjében gazdag zöldségfasírt feltölti az energiatartályaidat, és képessé tesz a kerékpártúrára vagy a hegyi emelkedőre. Teljes étkezést kiváltani képes, könnyen felszívódó és a gyomrot egyáltalán nem megterhelő gyorsétel, amely hibátlan választás bármely hosszú időtartamú tevékenységhez.

3 690 Ft
Egységár: 24 600,00 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
Részletek

Megéheztél egy zöldséges hamburgerre? A Trek'n Eat fehérjében gazdag zöldségfasírttal ez most útközben is lehetséges. Feltölti az energiatartályaidat, és képessé tesz a kerékpártúrára vagy a hegyi emelkedőre. Ezzel együtt képes kiváltani egy hagyományos étkezést, így ideális választás minden olyan esetben, amikor érzed, hogy enned kell, de nincs lehetőséged elkészíteni vagy a gyomrod nem áll készen főtt étel befogadására. Ultrafutók, magashegyi mászók és kalandversenyzők kedvenc választása, hiszen könnyen emészthető formában biztosítja számodra mindazt, amire szükséged van, hogy elűzhesd éhséged egy ízletes hamburgerrel és haladhass tovább. Kiszerelése szintén megkönnyíti használatát, a 150 grammos könnyen nyitható csomag egy adagot tartalmaz, csak önts a tasakba 165 ml hideg vizet a tasakon jelzett  skálán 7 cm-ig, gondosan keverd el,  a tasakot lezárva pihentesd 10 percig és kész is. A masszát formázd kb. 4 egyforma fasírtformára és serpenyőben közepese lángon pirítsd aranysárgára.


Tápérték értékek (100 g):

    • energiaérték: 1579 kJ/377 kcal

 

    • zsírok: 12,3 g, ebből telített zsírsavak 2,8 g

 

    • szénhidrátok: 30,4 g, ebből cukor 7,5 g

 

    • fehérje: 31,2 g

 

    • rostok: 9,2 g

 

    • só: 5,8 g


Összetevők: zöldségkeverék változó súlyarányban 20% (csicseriborsó, hagyma, póréhagyma), tojás por, napraforgó fehérje, búzaliszt, tojás fehérje, keményítő, zöldségleves alaplé (zellert tartalmaz), tejfehérje, napraforgóolaj por (tejet tartalmaz, E551), cukor, só, élesztőkivonat, fűszerek.

 

Allergének: tojás, glutén, tej, zeller.

Hűvös, száraz helyen tárolandó.

    • Nettó tömeg: 150 g

 

    • Kész mennyiség: 315 g

 

    Adatok
    Tulajdonság
    Vegetáriánus
    Cikkszám
    30411005
    Kiegészítő termékek
    Hasonló termékek