compressport_3d_thermo_akcio_2

A Compressport karácsonyi akciója keretében most bármelyik 3D Thermo Seamless Hoodie és 3D Thermo Headtube vagy Thermo Ultralight Headtube multifunkcionális csőkendő együttes vásárlása esetén egy 3D Thermo Seamless Gloves futókesztyűt adunk ajándékba!

A csomagot tetszés szerint állíthatod össze, a készleten levő színekből és méretekből, a csomaghoz járó választott ajándék kesztyű színét és méretét kérjük rendelésed megjegyzés rovatában mindenképpen tüntesd fel.

A téli futáshoz is szuper 3D Thermo Seamless Hoodie esetében rögtön négy fazonból is választhatsz, a klasszikus szürke, a limitált szériás világoskék és a két, bordó és szürke exkluzív SwimBikeRun verzió egyaránt része akciónknak.

A rendelések leadásának megkönnyítése érdekében minden elérhető akciós terméket megtaláltok az alábbi, ideiglenesen létrehozott akciós webshop termékünknél, ahol könnyedén kiválaszthatjátok a felsőt és a csősálat is, a rendelés megjegyzésében pedig ne felejtsétek el feltüntetni, melyik kesztyűt kéritek ajándékba!

A csomagajánlatban résztvevő csőkendőinket itt találod, az ajándéknak választható kesztyűket pedig itt. Készleteink végesek, érdemes gyorsan ráugrani erre a remek lehetőségre. Jó vásárlást és válogatást és természetesen kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves meglévő és leendő ügyfelünknek, barátunknak és partnerünknek!