Motivációt keresel az edzéshez? Az Adidas Running épp ebben segít.

Tisztelegve minden egyes frontvonalban tevékenykedő hősnek, akik a COVID-19 világjárvány alatt is kitartanak, az Adidas Running – támogatva a segélyezések megkönnyítését – adományozást indított.

Minden edzéssel töltött órád után – sporttól függetlenül – az Adidas Running 1 dollárt ad a WHO által létrehozott COVID-19 Solidarity Response Fund elnevezésű segélyezési alapnak. A #HomeTeamHero kihívás célja az edzésre való ösztönzés által az egymillió dolláros összeg elérése.

Csak annyit kell tenned, hogy összekapcsolod Adidas Running fiókodat a Suunto appel, csatlakozol a kihíváshoz, rögzíted következő edzésed kedvenc Suunto óráddal, és bumm: tevékenységed automatikusan szinkronizálódik az Adidas Running fiókkal, időddel és erőfeszítéseddel támogatva a WHO COVID-19 segélyezési alapján keresztül a rászorulókat. Kinek kell ennél több motiváció?

body_adidas1

A legújabb Suunto órák – a 3-as, 5-ös, 7-es és 9-es – kompatibilisek az Adidas Running appel (korábban Runtastic). Az Adidas Running egy szenvedélyes közösség, mely rendszeres kihívásokkal, tanácsokkal segít, eszközöket kínál edzéseid és előrehaladásod nyomon követéséhez. Az alkalmazásnak ingyenes és prémium verziója is elérhető, utóbbi tagság extra előnyöket biztosít.

Az Adidas Running fiókkal történő szinkronizáláshoz a Suunto alkalmazásban menj a profilodra és válaszd a Connect to other services opciót. Keresd ki az Adidas Running alkalmazást és kösd össze fiókod: ezzel minden edzésed automatikusan szinkronizálódni fog az Adidas Running-gal.

Az Adidas Running alkalmazásban csatlakozva a Suunto csoporthoz te is képviselheted a Suunto közösség közös értékeit, a tartósságot, a kitartás erejét: mutassuk meg, mi hogy csináljuk!

Szerezd be az új Suunto 7-es multisport okosórát itt!

#HomeTeamHero #covid19fund #suunto #suuntorun #suuntoride #sarkcsillag_sport_bolt

Forrás