GARMIN készülék Mastercard részletfizetéssel, most ajándék ADIDAS prémium futópólóval!

Cetelem vagy OTP Mastercard® hitelkártyáddal Mastercard Részletfizetéssel havi részletre is vásárolhatsz, így nem kell egy összegben visszafizetned a számla összegét!

Ha Mastercard Részletfizetéssel vásárolsz GARMIN készüléket, akkor 10 000 Ft értékű ADIDAS® prémium futópólót is ajándékba kapsz.

A Mastercard Részletfizetésről további részleteket itt találsz: https://www.mastercard.hu/reszletfizetes
Az ajánlat érvényes: 2018. november 15. – december 30.

Érdeklődj kártyakibocsátó bankodnál a Mastercard Részletfizetés szolgáltatás aktiválásáról meglévő Cetelem, illetve OTP Mastercard® hitelkártyádon.
A hitelt a kártyakibocsátó bank biztosítja ügyfelei részére a saját meghatározott feltételei és hiteldíjmutatója alapján.

Cetelem Joker Részletfizetés THM: 0,0% (3 hónap) – 28,07% (5 és 10 hónap)*
Cetelem Hitelkártya referencia THM: 38,01%* 375 000 Ft hitelösszeg figyelembevételével*
OTP Azonnali részletfizetés THM: 32,9%**

A Mastercard Részletfizetésre vonatkozó további bankspecifikus részletek az üzletekben elérhető banki hirdetményekben, továbbá a Cetelem honlapján: www.cetelem.hu/joker, illetve az OTP Bank honlapján a www.otpbank.hu/azonnali weboldalakon érhető el.
*A Cetelem Joker részletfizetés szolgáltatás 2010. szeptember 30. után aláírt hitelkártya-szerződés alapján kibocsátott Cetelem hitelkártyával vehető igénybe. A Magyar Cetelem Zrt. (Bank) a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálat jogát fenntartja, és az ajánlattételi kötöttséget kizárja.
Az előzetes, körültekintő, tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat.
** OTP: A THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Kormányrendelet alapján 375.000 Ft hitel összeg, 1 év futamidő, 2,408% rögzített havi hitelkamat figyelembevételével került meghatározásra. A THM értéke az egyes ügyletekre vonatkozó egyedileg meghatározott hitelkamat függvényében és a feltételek változása esetén módosulhat.

(A promóció keretében a részletfizetéssel vásárlók 2 féle ajándék póló közül választhatnak: férfi modell – ADIDAS RESPONSE TEE M – Grey – L méret (cikkszám: CW3229) vagy női modell: ADIDAS FR SN SS TEE W – Cleora – S méret (cikkszám: CW3229).

(A promóciós ajándék pólók kizárólag férfi L és női S méretben állnak rendelkezésre.)