Hoka tesztnapot tartunk 2017. szeptember 16-án szombaton a Hármashatár-hegyen a Hangár valamint az Erdei iskola és túristaház feletti parkolónál felállított Hoka sátornál.

A rendezvényen a Hoka különböző aszfaltos, terep és ATR modelljei tesztelhetőek majd. Emellett lehetőséget biztosítunk a Suunto Spartan modellek próbájára és a velük való navigáció élesben történő tesztelésére. A hibátlan futóélmény érdekében a Compressport kompressziós futószárai is tesztelhetőek minden méretben. A hab a tortán: Powerbar izotóniás itallal indítunk útjára mindenkit.

A tesztelésen való részvétel díjmentes és mindenki a saját felelősségére vesz részt rajta, ezért kérjük érvényes személyazonosító okiratot mindenki hozzon magával.

A tesztelés facebook eseményén minden aktuális és fontos információt megtalálhattok valamint esetleges kérdéseiteket is feltehetitek nekünk, jelöljétek és osszátok!

Nem mi biztosítjuk ugyan, de egy tökéletes szabadban eltöltött nap remek színesítő programjai lehetnek, miután a család minden tagja kipróbálta a szívének kedves Hoka modelleket:
-A teszt helyszínétől néhány méternyire a Hangár bisztróban az étkezés is megoldható egyénileg.
-Előzetes és írásbeli jelentkezés alapján 5-11 évesek részére az Erdei iskolában 45 perces beltéri gyerekprogram vehető igénybe képzett vezető és oktató irányításával (információk az erdőről és erdei állatokról, mászófal kipróbálása, barlangjárat, 60kg-ig “repülőszerkezet” kipróbálása, bio lombágy kipróbálása stb). A program díja: 1000 ft/fő.