1. A rendelés menete:

Megrendelés feladására a Sarkcsillagsport webáruházban a Kosár használatával van lehetőség. Az Ügyfél a kiválasztott termékeket az egyes termékekre kattintást követően megjelenő, a termék részletes adatait ismertető oldalon található Kosárba link használatával teheti Kosarába. A Kosár tartalmának módosítására a Kosár linkre kattintást követően van lehetőség, ahol megadható az egyes termékek kívánt mennyisége, illetve a Kosár tartalma módosítható, törölhető. Amennyiben az Ügyfél a Kosár tartalmát véglegesítette, a Pénztárhoz linkre kattintva jut az összegző oldalra. Itt ellenőrizheti még egyszer a megrendelés elküldése előtt rendelése részleteit: módosíthatja a szállítási és a számlázási címeket, a fizetés és a szállítás módját, valamint megjegyzést csatolhat megrendeléséhez. A megrendelés elküldésére a Pénztár összegző oldalon található Megrendelem linkre kattintást követően kerül sor.

2. Szállítási információk

A Sikercsillag kft megrendeléseit Magyarország egész területén a  GLS csomaglogisztikai szolgáltatóval, mint szerződött szállítói partnerrel juttatja el megrendelőinkhez. Megrendelés esetén kérjük a címhely, telephely pontos megadását, a címzett/átvevő telefonszámával és e-mail címével kiegészítve.

Garantált kézbesítési idő (időgarancia): megrendelés esetén vállaljuk, hogy a küldeményt legkésőbb a feladás napját követő 1. / legfeljebb 2. munkanapon kézbesíti a GLS, mint üzleti partner, illetve a kézbesítést megkísérli. A garantált kézbesítési időnek feltétele a megrendelés visszaigazolása a Sikercsillag Kft részéről. Amennyiben a visszaigazolás és egyeztetés megvalósul 13.30 óráig, a garantált kézbesítési idő ez esetben érvényes a következő munkanapra.

Kétszeri házhoz kézbesítési kísérlet: amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, a GLS a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.

Elektronikus előrejelzés: a címzett a küldemény feladásának napján a küldemény várható érkezéséről elektronikus előrejelzést kap e-mailben az általa megadott e-mail címre. Ezen értesítés alapján címzettnek lehetősége van a GLS által rendelkezésére bocsátott rendszerben a kézbesítésre vonatkozó adatokat megváltoztatni.

Kézbesítés napjának reggelén a küldemény érkezéséről, várható kézbesítéséről, kézbesítési idejéről címzett SMS-t kap, melyben további egyeztetés lehetőségének érdekében ismertté válik a GLS futár értesítési telefonszáma is. Szükség esetén a kézbesítést végző GLS futárral a kapcsolatot ezen számon lehet felvenni.

Ismételt kézbesítés egyeztetett időpontban vagy új címre: A címzettek a részükre érkezett, de sikertelen kézbesítési kísérlet miatt letét­be helyezett küldeményekkel kapcsolatban nyilatkozhatnak a GLS által megadott értesítési címen.

Utánvétel szolgáltatás: a GLS a küldeményt a feladó által megjelölt utánvételi összeg beszedése után kézbesíti a jogosult átvevő részére.

 

Átvételi és fizetési módok, tarifák:

Internetes megrendelés esetén termékátvétel történhet a vásárló/megrendelő által megadott címhelyen vagy a Sikercsillag Kft által üzemeltetett Sarkcsillag Sport boltban a Budapest 1034. Budapest, Bécsi út 112/b szám alatt személyesen, közzé tett nyitva tartási időben.

Fizetési módok az üzletben vásárlás esetén: készpénz vagy POS terminál bankkártya használata esetén.

Elfogadott bankkártya típusok:

 • Visa kártyák,
 • Electron kártyák,
 • VPAY kártyák
 • MasterCard kártyák,
 • MasterCard Electronic kártyák
 • Maestro kártyák,
 • American Express kártyák (Magyarországon kizárólagos joggal),
 • JCB kártyák.
 • Union Pay kártyák

Internetes vagy telefonos megrendelés esetén címhelyen kézbesítéskor fizetés a termék átvételekor készpénzben (utánvételi összeget) a kézbesítőnek (GLS alkalmazott, vagy szállítást végző GLS szerződött partner) , számla minden esetben a csomagban.

 

Külön kérésre választható az előreutalás módozata is, mely esetben az előreutalás számla alapján történik a Sikercsillag Kft számlaszámára, és az összeg jóváírása után indítjuk útnak a terméket.

 

Szállítási díjak:

- utánvételes küldés díja 20.000 Ft összeghatárig: 1.300 Ft

- utánvételes küldés díja 20.001 Ft összeghatár felett: díjmentes

- előreutalás esetén 20.000 Ft összeghatárig 900 Ft

A fizetendő vételár/ fogyasztói ár tartalmazza az áfa-t is.

Igyekszünk minden küldeményt a tartalomnak megfelelő csomagolásban továbbítani ügyfeleink részére, de néha előfordulhatnak kisebb sérülések a szállítás közben.

Minden küldemény átvételkor kérjük ellenőrizni a csomag ép és sértetlen állapotát, amennyiben sérülés tapasztalható, jegyzőkönyvet kell felvetetni a kézbesítővel, lehetőség szerint fotóval dokumentálni, illetve meg kell tagadni a küldemény átvételét amennyiben a kézbesítést végző személy az előbb leírtakat nem hajlandó biztosítani illetve elvégezni. Ennek meg nem valósulása és hiánya esetén nem áll módunkban törésre, tartalom elveszésére reklamációt elfogadni.

Ugyanazon címhelyről átvétel nélkül visszaküldött megrendeléseket töröljük, és fenntartjuk a jogot ezen címhelyek részére előreutalásos rendszerben küldeni a terméket.

 

3. Elállás joga, termék kicserélése:

Elállás joga, módja, következményei

3.1.       Amennyiben a rendelés véletlenül vagy hibásan lett leadva, postázás előtt elérhetőségeink egyikén a megrendelés minden következmény nélkül visszamondható.

Átvétel és kifizetés után: a fogyasztónak minősülő személy a szerződéstől 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezik. Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga személyes átvétel esetén is gyakorolható. Az Ügyfél elállási nyilatkozatát a Szolgáltatói adatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen közölheti a Szolgáltatóval.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról minden kiegészítőjével, leírásával, garanciajegyével, csomagolásával együtt az Ügyfélnek saját költségén kell gondoskodnia. Az Ügyfél az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza a Szolgáltató részére, utánvételes átvételt a Szolgáltató nem teljesít. Elállás esetén a Sikercsillag Kft követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Ezeken kívül az Ügyfelet az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.
Visszaküldés esetén a küldemény címzéseként az alábbi címet kérjük megadni: Sarkcsillag Sport bolt, 1034 Budapest, San Marco utca 72. Lehetőség szerint az eredeti számlával kérjük visszaküldeni a terméket.

Visszaküldés esetén kitöltendő és a termékkel együtt visszaküldendő nyomtatvány itt
Szolgáltató az Ügyfél által kifizetett összeget a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül postázza vagy visszautalja az Ügyfél részére.

3.2. Az Ügyfél nem gyakorolhatja elállási jogát:

 • olyan termék értékesítése esetében, amely az Ügyfél személyéhez kötött, illetve amelyet az Ügyfél utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza
 • hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást az Ügyfél felbontotta, valamint
 • a jogszabályok által meghatározott további esetekben.

Az elállás joga nem érinti a hegymászó- barlangász- ipari- alpintechnikai és via ferrata felszereléseket. Egyéni védőeszközöket, zuhanásgátlókat biztonsági okokból nem áll módunkban visszavásárolni. Nem áll módunkban visszavenni impregnáló és mosószereket, kozmetikai szereket, italporokat, élelmiszereket.

3.3. Amennyiben a termék nem megfelelő kérhető a kicserélése is. Ennek bejelentése írásban történő egyeztetés után, illetve az alábbiakban letölthető nyomtatvány kitöltésével és termékkel együtt történő visszaküldésével lehetséges. Nyomtatvány letöltése innen.

3.4. Az e pontban foglaltak kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő Ügyfeleink (fogyasztó) tekintetében érvényesülnek.