Szeptember 30-án, szombaton Salomon terepfutó cipő tesztnap a Hármashatár-hegyen a Hangár, Erdei iskola és túristaház feletti parkolóban.

A tesztnapon az alábbi terepfutó cipőket tudjátok majd kipróbálni:

  • Sense Ride (férfi és női modell egyaránt)
  • Sense Pro Max (férfi és női modell egyaránt)
  • Wings Flyte GTX (férfi és női modell egyaránt)
  • Xa Pro 3D GTX (férfi és női modell egyaránt)
  • XA Lite (férfi és női modell egyaránt)

Minden résztvevőnek Salomon és Powerbar meglepetés apróságokat, többféle ízben ingyenes Powerbar izotóniás italt valamint egy, a boltban beváltható kedvezményes Salomon vásárlási utalványt adunk.

Vegyél részt tesztnapunkon és nyerj egy Salomon terepfutó cipőt! A résztvevők között a nap végén kisorsolunk fődíjként egy Salomon Sense Ride vagy Sense Pro Max terepfutó cipőt, gyere el és nyerd meg új cipőd!

“Fuss Olival egy kört a Hármashatár-hegyen a Sarkcsillag által szervezett Salomon tesztnapon!” – mi lehetne a cipők kipróbálásának annál jobb módja, mint futni Lőrincz Olivérrel egy laza és nyugodt tesztkört? A közös futás tíz óra után kezdődik, három turnusban, az indulási időpontok: 10.15, 11.00, 11.45.; bármelyik turnuson bárki részt vehet természetesen, csak arra kérünk, ne pont az indulási időre érkezz, hiszen még ki kell választanod előtte a kipróbálandó cipődet is :)

A tesztnap során a Salomon cipői mellett lehetőségetek lesz még a Compressport kompressziós szárainak a kipróbálására is.

Minden további részletet és aktualitást megtaláltok a tesztnap facebook eseményében.