A Sikercsillag kft megrendeléseit Magyarország egész területén a  GLS csomaglogisztikai szolgáltatóval, mint szerződött szállítói partnerrel juttatja el megrendelőinkhez. Megrendelés esetén kérjük a címhely, telephely pontos megadását, a címzett/átvevő telefonszámával és e-mail címével kiegészítve.

Garantált kézbesítési idő (időgarancia): megrendelés esetén vállaljuk, hogy a küldeményt legkésőbb a feladás napját követő 1. / legfeljebb 2. munkanapon kézbesíti a GLS, mint üzleti partner, illetve a kézbesítést megkísérli. A garantált kézbesítési időnek feltétele a megrendelés visszaigazolása a Sikercsillag Kft részéről. Amennyiben a visszaigazolás és egyeztetés megvalósul 13.30 óráig, a garantált kézbesítési idő ez esetben érvényes a következő munkanapra.

Kétszeri házhoz kézbesítési kísérlet: amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, a GLS a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.

Elektronikus előrejelzés: a címzett a küldemény feladásának napján a küldemény várható érkezéséről elektronikus előrejelzést kap e-mailben az általa megadott e-mail címre. Ezen értesítés alapján címzettnek lehetősége van a GLS által rendelkezésére bocsátott rendszerben a kézbesítésre vonatkozó adatokat megváltoztatni.

Kézbesítés napjának reggelén a küldemény érkezéséről, várható kézbesítéséről, kézbesítési idejéről címzett SMS-t kap, melyben további egyeztetés lehetőségének érdekében ismertté válik a GLS futár értesítési telefonszáma is. Szükség esetén a kézbesítést végző GLS futárral a kapcsolatot ezen számon lehet felvenni.

Ismételt kézbesítés egyeztetett időpontban vagy új címre: A címzettek a részükre érkezett, de sikertelen kézbesítési kísérlet miatt letét­be helyezett küldeményekkel kapcsolatban nyilatkozhatnak a GLS által megadott értesítési címen.

Utánvétel szolgáltatás: a GLS a küldeményt a feladó által megjelölt utánvételi összeg beszedése után kézbesíti a jogosult átvevő részére.

 

Átvételi és fizetési módok, tarifák:

Internetes megrendelés esetén termékátvétel történhet a vásárló/megrendelő által megadott címhelyen vagy a Sikercsillag Kft. által üzemeltetett Sarkcsillag Sport boltban a 1032 Budapest, Bécsi út 171. szám alatt személyesen, közzé tett nyitva tartási időben.

Fizetési módok az üzletben vásárlás esetén: készpénz vagy POS terminál bankkártya használata esetén.

Elfogadott bankkártya típusok:

  • Visa kártyák,
  • Electron kártyák,
  • VPAY kártyák
  • MasterCard kártyák,
  • MasterCard Electronic kártyák
  • Maestro kártyák,
  • American Express kártyák (Magyarországon kizárólagos joggal),
  • JCB kártyák.
  • Union Pay kártyák

Internetes vagy telefonos megrendelés esetén címhelyen kézbesítéskor fizetés a termék átvételekor készpénzben (utánvételi összeget) a kézbesítőnek (GLS alkalmazott, vagy szállítást végző GLS szerződött partner) , számla minden esetben a csomagban.

 

Külön kérésre választható az előreutalás módozata is, mely esetben az előreutalás számla alapján történik a Sikercsillag Kft számlaszámára, és az összeg jóváírása után indítjuk útnak a terméket.

 

Szállítási díjak:

- utánvételes küldés díja 20.000 Ft összeghatárig: 1.300 Ft

- utánvételes küldés díja 20.001 Ft összeghatár felett: díjmentes

- előreutalás esetén 20.000 Ft összeghatárig 900 Ft

A fizetendő vételár/ fogyasztói ár tartalmazza az áfa-t is.

Igyekszünk minden küldeményt a tartalomnak megfelelő csomagolásban továbbítani ügyfeleink részére, de néha előfordulhatnak kisebb sérülések a szállítás közben.

Minden küldemény átvételkor kérjük ellenőrizni a csomag ép és sértetlen állapotát, amennyiben sérülés tapasztalható, jegyzőkönyvet kell felvetetni a kézbesítővel, lehetőség szerint fotóval dokumentálni, illetve meg kell tagadni a küldemény átvételét amennyiben a kézbesítést végző személy az előbb leírtakat nem hajlandó biztosítani illetve elvégezni. Ennek meg nem valósulása és hiánya esetén nem áll módunkban törésre, tartalom elveszésére reklamációt elfogadni.

Ugyanazon címhelyről átvétel nélkül visszaküldött megrendeléseket töröljük, és fenntartjuk a jogot ezen címhelyek részére előreutalásos rendszerben küldeni a terméket.