Altra Escalante férfi futócipő
Altra Escalante férfi futócipőAltra Escalante férfi futócipőAltra Escalante férfi futócipőAltra Escalante férfi futócipő

Altra Escalante férfi futócipő

46.900 Ft

Modern kinézetű, közepes párnázottsággal rendelkező esztétikus és áramvonalas futócipő az Altra újdonsága, az Escalante, amely tökéletes rövidebb-hosszabb gyors és energikus városi futásaidhoz. Kötött technológiával készült felsőrésze nemcsak a trendi, urbánus megjelenést garantálja, hanem flexibilis konstrukciója révén zokniként simul majd lábadra és nagyfokú, irritációmentes kényelmet garantál még hosszabb távon is. Az Altra Ego középtalp megnövelt reszponzívitást, stabil futóélményt és közepes csillapítás mellett is lágy érzetű futást tesz lehetővé, az Altra jellegzetességnek számító nullás sarokemelésű Zero Drop™ talp valamint a széles, a lábujjaknak természetes pozíciót és mozgást garantáló FootShape™ orrkialakítás pedig csak még tovább fokozza az Escalante amúgy sem elhanyagolható viselési élményét.

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: AFM1733G-0.

Termék leírása

Altra Escalante modern megjelenésű, közepes párnázottsággal ellátott városi futócipő, amelyet természetesen az aktív mindennapok edzéseihez is nyugodtan használhatsz. Altra Ego középtalpa közepes csillapítás mellett is lágy, reszponzív, a talajra precízen reagáló stabil futóélményt tesz lehetővé, a különleges formájú FootPod rugalmas külső talp pedig a láb csontozatának és inainak mintázatával rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy lábad úgy hajoljon, mozogjon, ahogy természetesen is tenné. A nullás sarokemelésű Zero drop talp valamint lábujjaidnak extra helyet biztosító FootShape orrkialakítása nemcsak tempódat növeli majd, de garantálja, hogy természetes láb pozícióban, megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass bármely távon.

Technikai jellemzők:

 • Ajánlott felhasználása: aszfaltos futás, utcai versenyzés, edzés
 • Közepes párnázottság
 • Kötött technológiával készült jól szellőző szintetikus szövet felsőrész
 • FootShape™ Toe Box extra széles orr rész
 • Formázott, 6 mm vastagságú talpágy
 • PFS2-M kaptafa
 • 25 mm vastagságú Altra Ego reszponzív középtalp flexibilis InnerFlex belső merevítéssel
 • Teljes hosszán csillapított Zero Drop™ nullás sarokemelésű (0 mm drop) teli talp
 • Tömeg: 232 g

Az Altra Escalante futócipő kiemelkedő teljesítményét garantáló főbb technológiák:

 

 • zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.hell_and_forefoot...-tech

 

 • footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

 

 • InnerFlex technológiával ellátott középtalpának köszönhetően a futócipő ott hajlik, ahol lábadnak arra szüksége van, nagyban segítve sebességed növelését és így teljesítményed.

 

 • altra-egoA megnövelt reszponzivitással és vékonyabb párnázottsággal rendelkező új fejlesztésű Altra Ego középtalp puha és légy a talajra mégis precízen reagáló stabil futóélményt tesz lehetővé.

 

Altra Escalante férfi futócipő, a nagyvárosi élményfutások tökéletes társa.

Altra Escalante férfi futócipő, a nagyvárosi élményfutások tökéletes társa.

Tetszeni fog neked…