Akció!
Altra_King_MT-noi_terepfuto_cipo_orange_AFW 1852G-8-075
altra-king-mountain-1-5-womens-inside-1528741155altra-king-mountain-1-5-womens-inside-1528741155Altra_King_MT-noi_terepfuto_cipo_orange_AFW 1852G-8-075_talp

Altra King MT 1,5 női terepfutó cipő

Most: 49.990 Ft 32.490 Ft

Az Altra King MT 1,5 női terepfutó cipő az eddigi legjobb, amit kifejezetten sziklás területekre fejlesztettek ki, de a sár királynőjeként is emlegetik. A továbbfejlesztett felsőrész megerősített hálóval rendelkezik, a lábujjaknál és a lábközép résznél pedig fokozott vízelvezetés került kialakításra a gyors száradás érdekében. A Foot Lock merevítés mediálisan és lefelé ívelten tartja a lábfejet, a sarokban lévő neoprén pedig puhább és biztonságosabb tartást biztosít a lábadnak. Az Altra EGO™ középtalp kialakítást és a Vibram® talpkialakítást az előző szériákhoz hűen megtartották, hiszen eddig is kiválóan betöltötték szerepüket. Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged, együttműködve az Altra King MT 1,5 stabilitásával és rugalmasságával, hogy magabiztosan hódíthasd meg a legkeményebb kihívásokat jelentő terepeket is.

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: AFW1852G-8.

Termék leírása

Az Altra King MT 1.5 egy igazán rendhagyó cipő, nulla eséssel és mélyen barázdált, markáns talpkialakítással. A legkiválóbb választás az igazi “hegyi kecskék” számára, akik szeretik a sziklás hegységeket, illetve akadálypályán versenyzők számára is. Terepen való futásra a minimális párnázottság miatt inkább rövidebb távokhoz és nagyobb szintekhez ajánlott, hiszen talpazata kiváló tapadást biztosít és egy extra boltíves pánt is segíti stabilan tartani a lábadat a meredek leejtőkön is.  Az Altra szabadalom a FootShape™ széles cipőorr kialakítás biztosítja, hogy lábfejed természetes és kényelmes érzést nyújtva szabadon szétterüljön a cipőben, ezzel biztosítva a stabil talajfogást és a hatékony elrugaszkodást. A FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass a legkülönbözőbb helyzetekben is megelőzve a sérülések kockázatát. A Vibram Megagrip®-nek köszönhetően a cipő rendkívül tartós futófelülete verhetetlen tapadást biztosít minden időjárási és terepviszony mellett, könnyen alkalmazkodik a felfelé, lefelé, oldalirányú mozgáshoz és gyors megállásokhoz. A külső-, és középtalp szendvicsként fogja közre a StoneGuard™ “kavicsvédő” technológiát, melynek köszönhetően úgy futhatsz át kavicsos, köves területeken, hogy szinte meg sem érzed, lábad stabil marad, nem billeg a köveken és a kavicsos, köves terep sokkal kevésbé veszi igénybe inaidat és izmaidat, így kisebb a sérülés veszélye is. Áttervezett és megújított alapanyagú, tartós és kopásálló, jobban szellőző viselési élményt nyújtó felsőrésze nagyobb kontrollt és védelmet biztosít a lábfejnek.  A Quick-dry gyorsan száradó, kopásálló felsőrész lehetővé teszi, hogy keresztülrongyolhass pocsolyán, törmeléken, vagy bármin, amivel a természet meglep.

Az Altra King MT 1.5 főbb tulajdonságai:

 • Vékonyabb, puhább és flexibilisebb hálószövet az orrszekció területén
 • Megnövekedett szellőzőképesség
 • Áttervezett, vékonyabb, precízebben illeszkedő sarokszekció
 • Átalakított, tágasabb, nyomáspontmentes lábujjtér
 • Precízebb illeszkedést nyújtó szintetikus merevítőbetéttel ellátott, újratervezett fűzőrendszer hosszanti stabilizálóbetétekkel
 • Puhább, flexibilisebb talpkialakítás
 • Jobb tapadást nyújtó MaxTrac külső talp optimalizált TrailClaw bordázattal
 • A láb anatómiáját lekövetően áttervezett StoneGuard talpba épített flexibilis védőbetét

Technikai specifikáció:

 • Ajánlott felhasználása: terepfutás, versenyzés, gyorstúrázás.
 • Moderált csillapítás, az Altra által nyújtott háromféle csillapítás középútja
 • Fit4Her a női láb anatómiáját maximálisan figyelembe vevő kaptafa és kialakítás
 • FootShape™ Toe Box extra széles orr rész
 • Gyorsan száradó Quick-Dry Air Mesh tartós, szakadásálló szintetikus szövet felsőrész
 • A tartósság és a stabilitás szempontjából kritikus helyeken elhelyezett masszív merevítőbetétek
 • Formázott, 6 mm vastagságú talpágy
 • Teljes hosszán csillapított Zero Drop™ nullás sarokemelésű (0 mm drop) teli talp
 • Vibram Megagrip®  emelkedőkön és lejtmenetben egyaránt kiemelkedő stabilitást nyújtó terepprofilú talpmintázattal
 • 19 mm vastagságú a középtalpba szendvicsszerűen integrált, kövek és kemény tereptárgyak ellen védelmet nyújtó Altra EGO™ talpvédő technológia
 • Megújult, négy pontos rögzítést nyújtó GaiterTrap™ kamásli rögzítési rendszer
 • Tömeg: 198 g

 

zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíti a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.

Az Altra Lone Peak 3.5 terepfutó cipő Zero Drop™ nullás sarokemelésű talptechnológiája

Az Altra King MT 1,5 terepfutó cipő Zero Drop™ nullás sarokemelésű talptechnológiája

 

footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

abound-techÚjrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló csillapító réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

 

gaitertrap-techAz innovatív hook-and-loop fül kényelmesen rögzíti a futókamáslit a lábfejhez, anélkül hogy a talp alatt kellene megkötni. Ezáltal nem gyűlik össze a törmelék a cipő talpán.

vibram

 Páratlan tapadással bíró talpkialakítás nedves és száraz felületeken, kiváló kopásállóság és optimális alkalmazkodás.

Tetszeni fog neked…